Rentalcars.com arvostelun kommentointi

19.7.2015
Hertz munchen


Vuokrasimme 12.7.2015 Hertzilta Munchenista lentokentältä Opel Mokka -merkkisen auton. Autossa oli oikealla puolella molemmissa ovissa naarmuja ja painauma ja näistä oli merkinnät saamissamme papereissa. Otimme kattavat kuvat autosta ja vauriosta ennen auton vastaanottamista. Menimme näyttämään vauriota Herzin työntekijälle ja hän sanoi, että merkinnät ovat ok.

Palauttaessamme autoa täysin vuokrausta edeltäneessä kunnossa 19.7.2015 vuokra-autojen vastaanoton työntekijä sanoi, että papereissa oli merkinnät naarmuista, muttei lommosta, eikä uskonut, että lommot eivät olisi meidän aiheuttamiamme. Näytimme hänelle ennen vuokrausta ottamamme kuvat vauriosta tuloksetta.

Hän ohjasi meidän Hertzin tiskille lentokentälle selvittelemään asiaa lisää. Tiskillä työntekijä sanoi ennen ja jälkeen kuvat nähtyään, että meidän olisi kannattanut ottaa täysi vakuutus, koska jos sitä ei ole, aina keksitään jotain laskutettavaa.

Ei olisi mikään ongelma maksaa vaurioista, jos olisimme ne oikeasti aiheuttaneet, mutta selvän systemaattisen huijauksen kohteeksi joutuminen tuntuu ikävältä.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Rentalcars.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu