Motonet-verkkokauppa arvostelun kommentointi

19.7.2015
Nouto myymälästä ei sujunut niin kuin piti


Ostin Motonetin verkkokaupasta tuotteita ja sovin toimituksen noutona Satakuntalaiseen liikkeeseen. Tekstiviestiä tuli :tavarat noudettavissa. Oli Lauantai Ajoin 45 km hakemaan tuotteita. Tiskille jonotus 15 min. Tavarat eivät olleet valmiina ,vaan ne haettiin varastosta ja hinnoiteltiin tiskillä asiakkaan odotellessa. Sitten jonoon kassalle : Tavarat purettiin hihnalle ja kaikki koodit luettiin. Tavaroiden mukana oli lukitussa muovilaatikossa lähete (minkähän takia?). Korttimaksu sujui hyvin. Aikaa kului puoli tuntia myymälässä. Mieleen tuli jo noutotiskille jonotettaessa, että nopeampi tapa olisi ollut ostaa tavarat suoraan hyllystä itse,ilman verkkokauppaa. Myymälässä en tavaroita tarkistanut, mutta kun pääsin perille kotiin,aloin tavaroita tutkia. Ikäväkseni havaitsin että tuotteista kaksi oli erilaista kuin verkkokaupan sivuilla oli kuva. Toisen laitteen näyttö oli ilmeisesti,joko vanha tai viallinen, koska siinä ei teksti näkynyt kuin alaviistoon 45 asteen kulmassa. Toinen laitteista oli ilmeisesti asiakkaan palauttama. tuotelaatikko oli avattu ja laitteessa oli paristot aktiivisena ,vaikka verkkokaupassa mainittiin ,että ei paristoja, ja vastaanottimen pinta oli naarmuinen. Lähetin palautteen Motonetin sivuille. Myymälästä henkilö soitti Perjantaina palautteesta ja oli pahoillaan, kun ei ollut saanut tietoa palautteesta aiemmin.

Ilmoitin Hänelle ettei tarvitse tehdä mitään toimituksen suhteen, koska se on jo riittävän paljon vaivaa aiheuttanut minulle. En aio tavaroita palauttelemaan ja turhaan ajelemaan kymmeniä kilometrejä. Kiitin yhteydenotosta.

Olen ostanut verkkokaupoista metsäpalstoista ongenkoukkuihin ja ollut tyytyväinen, mutta tämä Motonetin kokemus oli pohjanoteeraus.


6 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ostaja
19.7.2017 7:36
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Monesti kesäisin tulee näitä näyte-/kokeilukappaleita verkkokaupoista. Itsekin sain käytetyn tuotteen. Avatkaa ja tarkistakaa tuote ennen ostoa !
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Motonet-verkkokauppa arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu