Hymyklinikka arvostelun kommentointi

6.7.2015
Ei kannata mennä tänne


Itse en ollut tyytyväinen Hymyklinikan palveluun. Henkilökunta on ystävällistä, mutta ajat ovat melkeinpä aina 5-15 minuuttia myöhässä. Koin tämän ongelmaksi työelämässä ollessani, kun kävin hoidattamassa hampaita ruokatunnilla tai töiden jälkeen. Lääkäri on tosiaan kiireinen ja juoksee kahden asiakkaan väliä sekä teettää varsinaisen oikomistyön suuhygienistillä. Minulle tehtiin siis oikomishoito. Konsultaatiokäynti oli lyhyt enkä saanut kirjallista hoitosuositusta tai hinta-arviota paperille (tämän on harmittanut nyt myöhemmin). Oikomishoito ei loppujen lopuksi auttanut, vaikka rautojen ollessa suussa purenta oli ok. Kun retentiokaari laitettiin, siirtyi purenta pikkuhiljaa etuhampaille ja nykyisin poskihampaat eivät kosketa toisiaan ollenkaan. Tilanne on aiheuttanut päänsärkyä ja etuhampaissa kipua. Olen sanonut ongelmasta joka tarkastuskerralla puolen vuoden ajan (4 käyntikertaa), mutta on sanottu vain, että: "katsotaan vielä". Käyntejä oli 2-4 vko:n välein ja tuntui, että keskityttiin aina vain yhden hampaan siirtämiseen. Sitä siirrettiin eteenpäin, taaksepäin, taas eteenpäin ja taas taaksepäin. Mielestäni aivan turhaa työtä.

Budjetti ylittyi reilusti. Hinta-arvio piti sisällään ala- ja ylähampaiden oikomisen, mutta lopuksi pelkkien ylähampaiden oikominen maksoi alussa sovitun verran (3500 e) ja hoito venyi.

Nyt asiani on edennyt siihen pisteeseen, että olen käynyt kunnallisella hammaslääkärillä tarkastuttamassa tilannetta. Kunnan hammaslääkäri sanoi, että yhden hampaan siirtämisen takia tehty koko ylähampaiden oikomishoito on hullun homma ja on menty ojasta allikkoon. Kunnallisella puolella tuohon vinoon hampaaseen olisi voinut laittaa laminaatin ja näin muokata se muuhun rivistöön sopivaksi. Eipä Hymyklinikalla kerrottu tällaisesta mahdollisuudesta. Hintaa tuolle operaatiolle olisi tullut kunnallisella puolella 500 e ja yksityisellä varmaan 1000 e.

Minulta on menossa valitukset nyt kuluttaja-asiamiehelle sekä potilasvahinkokeskukselle. Hymyklinikka ei ole vastannut viesteihini eikä kuluttaja-asiamiehen viesteihin tai soittoihin. Seuraavaksi vien asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Hymyklinikka arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu