Gigantti arvostelun kommentointi

26.5.2015
Ostaisin jos onnistuisi


Kolme kertaa olen viimeisen neljän viikon aikana yrittänyt ostaa pojalle kesälomaa varten 7" wifi-tablettia Tampereen kahdesta Gigantista, ei onnistu. Kolmelta eri valmistajalta löytyy hintaluokkaan sopivat, liikkeissä on mallikappaleet, muttei yhtä ainoaa myytävänä. Mallejakin yhteensä viisi, joista mikä tahansa kelpaisi minulle eli kovin hankala asiakas en ole. Toista kertaa jo mainoslehdessäkin mieluisia tarjouksessa (ensin samsung, nyt lenovo), mutta hyvähän se on mainostaa tavaraa jota ei ole. (siis ei ole loppuunmyyty vaan ei ole edes tullut vaikka kampanjat käynnissä). Tosin mulle nyt olisi kelvannut noista viidestä vaihtoehdosta mikä tahansa vaikka normaalihinnallakin, kun nyt jotain edes löytyisi.

Kaupat olisi kuulemma voinut tarjoushinnallakin tehdä, ilmoittelevat kun tavaraa saapuu. Mutta kun huhtikuusta asti olen aina ohikulkiessani yrittänyt ostaa, niin usko loppuu että sellaista hyllyyn ennen pojan kesälomaa tulee.

Mitähän järkeä Gigantin myymälöillä on? Saa käydä katsomassa esineitä joita ei ole myytävänä. Tai tilata ja noutaa myymälästä kun sinne jotain sattuu joskus tulemaan. Vain vähän monimutkaisempaa ja työläämpää kuin ostaa netistä... No, onneksi kilpailijalta löytyi heti hyllystä, kiitos Verkkokauppa!


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu