Megaklinikka.fi arvostelun kommentointi

26.5.2015
Vastuuta pelataan


Kavin 3 viikkoa sitten Megaklinikalla puhdistuksessa ja tarkastuksessa. Puhdistuksen suoritti huono suomi-nainen ja hanen kanssaan sovittiin, etta 2 reikaa (hanen suosituksestaan) paikattaisiin.

Kun 2 huono suomi ja erittain nuorta hammaslaakaria astui huoneeseen, alkoi lahes huutokauppa mita kaikkea pitaisikaan tehda. Pyysin paikkaamaan edelleen ne 2 akuuteinta hammasta ja kieltaydyin rontgenista, koska hampaat oli kuvattu toisella menetelmalla pari minuuttia aiemmin tarkastuksen yhteydessa. Kieltaydyin myos puudutuksesta, vaikka sita yritettiin kaupata useammankin kerran. Akuutteja reikiakin loytyi lisaa ja lisaa. Mietin itse, etta otan rontgenin matkallani ja paikkautan mahdolliset muut reiat kokeneella ulkomaalla asuvalla ulkomaalaisella huokeammin kuin suomessa toimivalla nuorella ulkomaalaisella. Kun olisinkin jattanyt ne 2 reikaakin paikauttamatta Megaklinikalla.

Puhdistus ja kahden hampaan paikkaus kelakorvauksen jalkeen 338 euroa!Brutto taisi olla n. 450euroa. Jotenkin siihen toiseen reikaan tarvittiin 2 paikkaa ja siis tuplahinta. Toiseen paikkaankin tuli joku materiaalin lisamaksu, vaikka reika oli kasittaakseni lahes olematon ja poraus vaikutti muodollisuudelta.

Lahdin pitkalle ulkomaanmatkalle ja toisella puolella alaleukaa seka toisinaan ylaleuassa edelleen vaivaa nyt piinaava hermosarky.

Yhteydenottoni Megaklinikalle toivottomia, ns. vastaava hammaslaakari ei suostu kertomaan nimeaan meilinvahdossamme, vaan hanen nimensa on hammaslaakari, megaklinikka. Ensimmaisesssa vastauksessa han ei edes ollut tutustunut tapaukseeni, toisessa sentaan oli selannut henkilokunnan merkinnat lapi, mutta kieltaytyi vastaamasta nimellaan.

Tuohon hammashoitolaan en toista kertaa elamassani astu - hoitohuoneessa tuli mieleen joku itamainen basaari kaupustelijoineen ja kaiken lisaksi olin terve sinne mennessani, nyt sitten lahes 3 viikkoa sairaana reissussa. Kolmanneksi vastaava hammaslaakari haluaa pysya anonyymina, kun asiakas valittaa ja yrittaa kysya apua.

Jos jotain positiivista yrittaa loytaa - ihan siistin nakoista siella oli (basaaritunnelmalla tarkoitan tuputtavaa, vakisin myyvaa kaupallisuutta) ja vastaanotolle paasi ajoissa.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Miksi?
27.5.2015 10:53
  (IP-lokaatio: Porvoo, Finland)
Miksi menette tuonne? Suomesta löytyy osaaviakin yksityisiä asemia jotka tulevat loppupeleissä saman hintaisiksi ellei jopa halvemmiksi!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Megaklinikka.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu