Iskuri-treffit arvostelun kommentointi

22.5.2015
Ei mitään järkeä


Minulla on näin pari vuotta kyseiseen palstaan etäisyyttä ottaneena olemassa vain hyödyllisiä neuvoja, ja ne menevät lähinnä oikeasti fiksuille eli kaltaisilleni miehille. Se ohje on välttää paitsi iskuria, myös kaikkia muita seuranhakupalstoja viimeiseen saakka. Elämässä on aikoja, hyviä ja huonoja, epätoivosta toivoon, onnesta onnettomumuuteen.

Älkää ikinä menkö niin alas että alatte ilmoittelemaan itsestänne seksipalstoilla, kuvien kanssa vieläpä. Iskuri on, oli sitten millä mielellä tahansa, enemmän tai vähemmän leimautunut seksiseuran hakusivustoksi. Se leima ikävä kyllä on ja pysyy.

Fiksut ihmiset osaavat kommunikoida omana itsenäänkin ihan tarpeeksi hyvin. Kannattaa opetella se, niin huomaa pian pärjäävänsä ilman netti-ilmoittelua.


4 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Tää on niin tätä
25.5.2015 9:16
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Omat kokemukset ovat aika heikot, monta kertaa olen laittanut asiallista viestiä eri ihmisille, joilla samat ideat kuin itellä, koskaan en ainuttakaan vastausta ole saanut. En tiedä mistä johtuu, mutta kertokaahan nyt selkeästi oletteko löytäneet seuraa tätä kautta?
Etovaksi mennyt iskuri
8.6.2015 10:03
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
OLen vältellyt iskuria jo useamman vuoden ajan, sillon tällöin käyn kuitenkin katsomassa, että joko ylläpito on alkanut noudattamaan omia sääntöjään, mutta huoraaminen onkin vain pahentunut palstalla, mukana jopa alaikäisiäkin. Ei tulisi kyllä mieleenkään vastata enää yhteenkään ilmoitukseen nainen etsii miestä osiossa, kun sen tietää, että huorathan sieltä vain vastailee.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Iskuri-treffit arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu