Webhotelli.fi arvostelun kommentointi

14.5.2015
Kasa lantaa


Olen valitettavasti asiakas vielä kyseiselle "palveluntuottajalle". Palveluntuottajalle lainausmerkeissä siksi, että eivät palvelua anna eivätkä sitä tuota. Useat yllä kirjoitetut huonot arvostelut ovat varmasti paikkansa pitäviä, en epäile sitä koska oma kohteluni ja palveluni on aivan onnetonta.

3 kuukauden aikana on 3 kertaa kotisivuni kadonneet. Yhteydenottoihin vastaaminen vie tyypillisesti aikaa 1 - 2 viikkoa, ellet soita puhelimella (ja sehän maksaa). Sopimusta olisi jäljellä vielä 9 kuukauden verran, joten voin siis olettaa vielä 9 ongelmallista kuukautta. Puolet tästä ajasta kuluu odotteluun heidän puoleltaan, kun eivät saa vikoja korjattua. Tällä hetkellä odottelen jälleen vastausta heidän puoleltaan, kun kotisivuni ovat TAAS kerran kadonneet.

Aina kun sieltä vastaavat, niin ongelma ratkeaa. Eli luultavasti tekevät tahallaan näitä ongelmia, jotta voisivat "halvoilla" hinnoillaan haalia asiakkaita ja ajan myötä puh. maksuilla saada lisäansioita.

En suosittele palvelua kenellekään. Luultavasti lainvastaista touhua, jos joku viranomainen sattuisi yllätystarkastuksen tekemään. Eivätkä taatusi omaa minkään valtakunnan laatusertifikaattia, siitä voin mennä takuuseen!!

Positiiviset arvostelut täällä ovat luultavasti webhotellin trolleja tms.


11 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Webhotelli.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu