Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelun kommentointi

11.5.2015
ihan ok


Ostin sieltä Langaton tukiaseman. http://www.halvathinnat.com/langaton-wifi-802-11n-tukiasema-
300mbps.html

Laite toimii toistimena - tai sitten accespointtina. AP- tilassa käsittääkseni tarvitsee olla sitten piuhan kanssa kiinni verkossa. Aika monelle tästä johtuen ehkä hieman turha ominaisuus? Toistimeksi tämän kuitenkin itselleni hommasin.

Asennus oli aika tuskallinen.. Käytännössä homma on kuitenkin aika helppo - sitten kun sen osaa. Ongelmina ovat se, ettei ohjeissa mainittu. Minä en ainakaan huomannut; että toistimena täytyy DHCP-asetus olla pois päältä. Toinen kompastus on se, että ohjeissa repeater-tilan käyttöönottamiseksi ei pyydetä antamaan toistettavan verkon SSID:tä. Ohjeissa pyydetään antamaan vain salasana verkolle. Toistettava verkko valitaan valikon kautta, joka näyttää lähistön langattomat verkot. SSID-kuitenkin pitää vielä kirjoittaa erikseen. Oletuksena verkkonimeksi jostain syystä tyrkytetään laitteen omaa SSID:tä? En tiedä johtuiko tästä - vai mistä? Mutta jouduin resetoimaan laitteen ainakin 10 kertaa väärien astusten takia. Laite tavallaan löytyi, mutta hallintapaneeliin ei enää päässyt käsiksi millään. Ei edes suoraan langallisella yhteydellä. Eli jos laitetta ei enää tavoita, niin resetointia vaan peliin ja homma alusta..

Salaustyypit, kanava ja ainakin b/n/g-tila pitää antaa laitteelle oikein. Nämä siis samat kuin toistettavassa reitittimestä.

Pari tuntia meni värkin kanssa tapellessa. Eli ei ihan niinkuin piti.. Ohjeissa on myös diipadaapaa windowsin verkkoasetusten muuttamisesta kiinteiksi - en ainakaan itse muuttanut. Laitteen ip:n vaihdoin oletuksesta; 192.168.10.1 -> 192.168.0.10. Reittitimeni on osoitteessa 192.168.0.1.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu