Hymyklinikka arvostelun kommentointi

31.3.2015
Eritäin pettynyt asiakas


Aloitin oikomishoidon aikuisiällä. Hymyklinikka antoi jo tämän hoidon alkukonsultaatiossa harhaanjohtavaa tietoa siitä kuinka paljon/ kauan oikomishoito tulee kestämään. Kustannusarvio luonnollisestikin ylittyi, ja suhtautuminen asiakkaaseen on muutenkin epäkunnioittavaa sillä lääkärit olivat lähes poikkeuksetta kerroista vähintään vartin myöhässä. Tämä ei ole mukava asia kun itse lähdet etuajassa töistä. Olin hyvin iloinen kun hoitosuhde loppui.

Retentiokaari sitten irtosi yhdestä etuhampaasta vuoden jälkeen ja tämän seurauksena hampaat liikkuivat hieman, jonka korjauksen arvioitiin maksavan x euroa. Yllättäen työhön ruvettua hinta nousikin yli kaksinkertaiseksi (uusia käyntejä, uusia kisko, lisää muotteja hampaista). Viime käynnillä hampaat olivatkin sitten huonommassa tilassa kuin aloittaessa tämä uudemman korjauksen sillä muovikaari painoi yhtä hammasta ja lääkärin irrottama retentiokaari olikin yllättäen painanut ympärillä olevia hampaita. Valittaessani asiasta ja hinnasta (poikkeaa täysin annetusta arviosta) kehotettiin jatkamaan hoitoa toisessa paikassa. Sitten ehdotettiin kiinteitä kojeita uudestaan, käyntejä useampi viikossa, loppulasku siis vain jatkoi kasvuaan... Valittaessani asiasta uudestaan kehotettiin jatkamaan hoitoa toisessa paikassa, ja että palautetaan tämän hoidon rahat. On ilmeisesti ihan ok ensin tehdä tuhoa potilaan hampaille ja sitten jättää hoito kesken.

Vapaita aikoja uusissa paikoissa on saatavilla vasta useamman viikon kuluttua, joten hampaat ovat siis liikkuvassa tilassa eikä tietoa siitä milloin ne ovat uudestaan kunnossa/mikä lopullinen hinta. Rahat tästä hoidosta luvattiin hyvittää, mutta mielenkiintoista onkin annettu hinta-arvio ja todellisen loppulaskun erotus kun saan hampaat kuntoon. Pahimmillaan kai joudun ottamaan uudestaan kiinteät kojeet.

Tässä vaiheessa olen hyvin pahoillani että valitsin kyseisen paikan hoitojani varten. Varsinkin kun kyseessä aika turha korjaus jonka olisin 100% varmuudella jättänyt tekemättä, jos minulle olisi kerrottu OIKEA kustannustaso ja aika, sekä edes mainittu riskistä että näin voikin käydä.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Hymyklinikka arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu