Mustekasetti.com arvostelun kommentointi

14.3.2015
Nopea toimitus, edullinen samsungin mustavalkolaser


Etsin itselleni edullista mustavalkolaseria ja vertailin moniakin merkkejä ja malleja. Lopulta päädyin tilaamaan mustekasetti.comista tarjouksessa olevan samsungin SL-M2022 kirjoittimen ja sen lisäksi lisäjauhesäiliön.

Tilauksen tein sunnuntaina. Aika uskomattomasti kirjoitin saapui matkahuoltoon jo tiistaina! Siis todella nopea toimitus. Kirjoitin oli juuri sellainen kuin olin olettanutkin - kuin M2070W, mutta ilman kopiointia/skannausta/wifiä. USB-piuhaa ei tosiaankaan paketissa ole mukana, mutta niitä on kertynyt laatikkoon useampia kappaleita.

Ennen tilauspäätöstäni luin ihmisten kokemuksia ko verkkokaupasta ja puskaradiostahan niitä löytyi. Arvostelut ovat olleet enimmäkseen huonoja, mutta niinhän se on, että tyytyväiset asiakkaat eivät juurikaan kommentoi, mutta jos jokin menee pieleen, niin siitä kerrotaan herkemmin. Uskalsin tilata kirjoittimen ko liikkeestä ehkä siksi, että huonoja kokemuksia oli ollut alle kahdellakymmenellä asiakkaalla... Samalla päätin, että mikäli oma tilaukseni sujuu ilman kommerverkkejä, kirjoitan puskaradioon kokemukseni. Siis kyllä Mustekasetti ainakin oman kokemukseni mukaan on yhtä luotettava ja nopea verkkokauppa kuin monet muutkin.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (raportoi asiaton arvostelu)


KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, niin kirjoita uusi arvostelu.


 
KommentitFacebook-kommentit:

« Kaikki Mustekasetti.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu