Tattoo Studio Nobody arvostelun kommentointi

19.2.2015
En suosittele


Otin ensimmäiseni kuvan tällä tompalla. Maksoin muutaman sata euroa. Kuva näytti hienolta ! Seuraavana aamuna heräsinki sitte kantapäät mustaksi värjäytyneenä. Kuva haalistui alle kuukaudessa. Menin varaamaan aikaa vahvistukseen, sain vain haukkuja ja ylistystä tatuoijalta kuinka hyvää työtä oli omasta mielestään tehnyt. Hänen mielestään kuvassa ei ollut vikaa. Olin säästänyt tatuointiin monta kuukautta, melkeen itkua väänsin kun sain haukut ja naurut päin naamaa tältä taiteen ammattilaiselta.

Vahvistin ja tein tatuoinnista uuden näköisen toisessa paikassa. Yhteensä on tullut hintaa 500e. Uudessa paikassa sanottiin, että vanha tatuointini on tehty laimennetulla musteella. En kertonut missä vanha kuva oltiin otettu koska häpesin sitä.

En suosittele kenellekkään, ainakaan isojen kuvien ottajille.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


james virta
27.5.2016 19:10
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Terve näin vuoden päästä. Olen jo henkilöllä ottanut yhden tatuoinnin noin kymmenen vutta sitten nyt vasta alkaa rajat ja yksityiskohdat muurautumaan syy siihen liian paksulti mustetta ja heti ruven lähtiessä muutama harmaa laikku seassa en ollut oikeen tyytyväinen tuotokseen nyt pitää ns. Yli maalata uudella kuvalla en myöskään suosittele.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Tattoo Studio Nobody arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu