Everyday Beauty arvostelun kommentointi

12.2.2015
Mieti kaksi kertaa ennen kuin ostat lahjakortin Facediilistä


Ostin lahjakortin kasvo- ja jalkahoitoon Facediilistä.

Aika saatiin sovittua muutaman sähköpostiviestin jälkeen noin viikossa, mutta sovitulle ajalle saapuessani liikkeessä ei ollut ketään paikalla. Olin hyvissä ajoin, joten jäin odottelemaan lumisateeseen.

Kellon tullessa tasan ketään ei edelleenkään näkynyt ja olin soittamassa ovessa annettuun puhelinnumeroon, kun sain sähköpostin, jossa tarjottiin uutta aikaa seuraavalle päivälle perutun tilalle. Minulle ei oltu ilmoitettu peruutuksesta mitään.

Sain puhelimitse kiinni henkilön, joka väitti että työntekijä on ollut luisteluonnettomuudessa ja minulle on ilmoitettu asiasta aamulla. Ei ollut ei. Tilalle tarjottiin aikaa seuraavalle päivälle klo 15 ja jouduin itse vaatimaan hyvitystä tästä peruutuksesta. Hyvitykseksi luvattiin "tehdä jotain hierontaa".

Lupasin ilmoittaa käykö klo 15 aika kun pääsen takaisin tietokoneelle noin puolen tunnin kuluttua. Näin tein, lähetin sähköpostin ja pyysin vielä myöhemmin samana iltana vahvistusta. Ei vastausta.

Aamulla lähetin tekstiviestin henkilölle, jonka kanssa olin keskustellut edellisenä päivänä. Hän ilmoitti, että aika oli luovutettu toiselle asiakaalle, vaikka sen olin vahvistanut siinä ajassa kuin lupasin. Aikaa tarjottiin seuraavalle viikolle. En jaksanut enää säätöä, peruin Facedilin tilaukseni, pyysin rahani takaisin ja menin paikkaan jossa homma toimii.

Vaikka Facediili vastasi palautteeseen, etten suinkaan ollut ainoa, jolta tällaista palautetta on tullut, on heidän sivuillaan taas myynnissä yrityksen diili. Suosittelen valitsemaan jonkun toisen putiikin jos vain suinkin mahdollista, arvosteluja lukiessa kävi selväksi, etten ollut ainoa jolle on käynyt näin.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Everyday Beauty arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu