Travellink arvostelun kommentointi

10.12.2014
Travellink mitätöi voimassaolevan matkalahjakortin


Minulla oli 450 euron matkalahjakortti Travellinkille, jolla oli käyttöaikaa lähes 2 vuotta. Myin kortin ja kun ostaja yritti tilata matkaa niin Travellinkin asiakaspalvelusta kerrottiin, että matkalahjakortti on käytetty. Ostaja oli tekemässä minusta poliisille rikosilmoitusta petoksesta katteettoman matkalahjakortin myynnistä.

Otin Travellinkkiin yhteyttä ja he jäivät selvittämään asiaa. Parin päivän kuluttua minuun otettiin yhteyttä ja kerrottiin, että heillä oli tapahtunut virhe. Sähköpostissa oli ylimalkainen anteeksipyyntö, jolla ei ollut tarkoitusta. Yhteydenoton aikana kävi ilmi, että Travellink oli laskenut matkalahjakortin hinnan 400 euroon. Asiakaspalveluhenkilö väitti kivenkovaa vastaan kunnes lopulta taas kertoi tapahtuneen virheen.

Sitten huomasin, että Travellink oli lyhentänyt matkalahjakortin voimassaoloaikaa yli vuodella. Pyysin Travellinkiä palauttamaan mahtkalahjakortille oikean voimassoloajan, joka kortissa oli. Sitä ei ole tapahtunut enkä ole saanut minkäänlaista selvitystä enkä yhteydenottoa, jota olen pyytänyt puoli vuotta sitten.

Travellinkistä ei voi jäädä kuin huono, välinpitämätön ja huijariyrityksen maine. Asiakastyytyväisyydellä ei ole minkäänlaista merkitystä. Kuluttaja-asiamiehellä on nyt töitä, jotta saan matkalahjakortille oikean, alkuperäisen voimassaoloajan.

Valitettavasti en voi suositella yritystä kokemukseni perustella, en missään tapauksessa.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Travellink arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu