iTapsa arvostelun kommentointi

13.10.2014
kustomoitu Iphone


Mulla hajosi Iphonesta näyttö, joten vein sen korjattavaksi Itapsaan. Samalla päätin myös kustomoida puhelimeni uusilla kuorilla, koska se oli lähes saman hintaista kuin pelkkä näytön korjaus. Hyvää Itapsassa on se, että puhelimeni tosiaan korjattiin nopeasti, mutta risujakin on luvassa.. Nimittäin tuon kustomoinnin jälkeen kuuluvuudet puhelimessa on lähes nollatasoa. Vähän väliä huomaan, että näytössä lukee, että etsitään verkkoa. Vein puhelimeni takaisin liikkeeseen n. kuukauden taistelun jälkeen.. Aikaisemmin en pystynyt, koska työvuoroni eivät sitä sallineet koska Helsingin Kampissa sijaitseva liike on auki ainoastaan arkisin klo 9-17.

Liikkeessä siihen lisättiin sisälle jokin osa (???), mutta eipä tuo juuri auttanut, sillä astuessani ulos liikkeestä verkkoa ei ollut enää ollenkaan. Kävelin takaisin liikkeeseen, jonka jälkeen minulle sanottiin, että jos puhelin tekee näin ota 3 g hetkeksi pois käytöstä..?? Mielestäni tuo ei oikein aja asiaa!

Puhelimeni toimi ennen varsin mainiosti paikassa kuin paikassa, mutta kustomoinnin jälkeen ei juurikaan enää ollenkaan eikä missään. Minulle kun puhelimen tärkein ominaisuus on se, että sillä pystyy puhumaan, niin nyt ei enää pysty. Ja sekös on melkoisen turhauttavaa!

Maksoin tästä lystistä 150 €, jonka seurauksena saan nyt hankkia kokonaan uuden puhelimen, että tosiaan pystyisin puhumaan puhelimessa!


6 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


A. Tiihonen
17.3.2015 21:43
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Samantyylistä palautetta iTapsasta olen kuullut. Pitänee katsoa toinen huolto.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki iTapsa arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu