Levykauppa Äx arvostelun kommentointi

23.7.2014
Levykauppa Äx on täysin ala-arvoinen yritys!


Tekisi mieli haukkua koko p*ska maan rakoon, mutta tämän sivun mukaan niin ei voi tehdä. No kirjoitetaanpa ensiksi niistä täysin olemattomista hyvistä puolista. Yksi olisi hyvin suunniteltu verkkosivu ja tilaamieni kirjojen halvat hinnat, sekä että tilaamiani kirjoja löytyy kys. yrityksen sivuilta. Sitten ne huonot puolet, joita tuntuu löytyvän. Yrityksen sivuilla (http://www.levykauppax.fi/toimitusehdot/) väitetään että tilaukset käsitellään arkipäivinä ja käsitellyt tilaukset, jossa tilattu tuote löytyy varastosta, niin lähetetään 1-3 päivässä. Lupaukset eivät TODELLAKAAN pidä paikkansa. Lupaukset on kirjoitettu tuohon sen takia, että kuluttaja menee harhaan ja ajattelee "Onpas nopeaa ja reipasta palvelua". Kuluttaja yritetään huijata tyhjillä lupauksilla ostamaan jotain tuolta yritykseltä.

Tilasin vähintään yli 35 päivää sitten kys. yrityksen sivuilta kirjan. Noh... "Tilauksen tila" - sivulta voi seurata oman tilauksen etenemistä. Ja oma tilaukseni oli yli 3 viikkoa tilassa "Odottaa käsittelyä". Eli se että muka käsitellään arkipäivinä tilauksia on valetta. Jos luvataan että arkipäivänä käsitellään, niin siinä EI TODELLAKAAN KESTÄ YLI KOLMEA VIIKKOA PELKÄSTÄÄN KÄSITELLÄ TILAUS!!! Tilasin myös 2.7. toisen kirjan kys. yritykseltä. SeKIN oli vanhemman tilaukseni kanssa jo 2 viikkoa ehtinyt olla "Odottaa käsittelyä" - tilassa. Lähetin erittäin kohteliaan sähköpostin ja kysyin että koskakohan tilaukseni tulee perille. Pahoiteltiin ja sanottiin että viikon sisällä. HETI kun lähetin tuon sähköpostin, niin tilaukseni siirtyivät tilaan "Käsitelty, odottaa lähetystä". Ja toisin kuin lupaukset että käsitellyt tilaukset jotka löytyvät varastosta (minun tilaamani kirjat löytyvät varastosta) lähetetään 1-3 arkipäivässä, tilaamiani kirjoja EI VIELÄKÄÄN ole lähetetty. Eli sekin oli pelkkää tyhjää sananhelinää, että kaksi tilaamaani kirjaa tulisi viikon sisällä perille.

Tällainen toiminta kertoo selvästi miten Levykauppa Äx suhtautuu kuluttajiinsa. Epäkohteliasta henkilökuntaa, tilaukset eivät tule ym. ym. Listaa voisi jatkaa ja jatkaa. Ja nämä kirjat kun kovasti haluan, mutta niitä ei tule. Tällä porukalla EI TODELLAKAAN ole mitään kiireitä kesällä. Jos tilaukseni eivät viikon sisällä tule, niin otan takuuvarmasti yhteyttä johonkin virainomaistahoon, joka saa tilaukseni perille. Tästä lähin aion boikotoida Levykauppa ÄXää kaikin mahdollisin tavoin. Kehotan kaikkia tätä viestiä lukevia välttämään kaikkina aikoina tukemasta mitenkään Levykauppa Äxää. Älkää ikinä asioiko Levykauppa Äxässä. Tällä toiminnalla osoitatte tälle yritykselle, että heidän toimintansa kannattavuus on täysin kiinni asiakkaista ja että asiakkaita ei kohdella miten mieli tekee ja että lupaukset pidetään.

Olen käynyt Levykauppa Äxän tiloissa myös henkilökohtaisesti. Liikkeen tilat ovat epäsiistit ja liikkeissä on myös epäkohteliasta henkilökuntaa, jolla on "hällä väliä" - asenne.

Huomioikaa myös se tosiasia, että olen yksi monista, joilla on vastaavia kokemuksia Levykauppa Äxästä!


4 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Levykauppa Äx arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu