Legacy Tattoo arvostelun kommentointi

11.7.2014
1.5 vuoden suunnittelun tulos


Olin kuullut äitini serkulta Legacy Tattoosta ja näin ollen sitten tuli siellä käytyä. Menin äitini kanssa Walk-in Fridayhin, jossa hän nappasi käteensä 3 kissantassua ja itse nappasin jalkapöytään uudenlaisen tatuoinnin.

Sanoin, että haluan tatuoinnissa olevan sydän, kruunu ja lukko. Ideaa hain Kingdom Heartsista, mutta annoin täydellisesti vapaat kädet muuten Benille. Hän kertoi, että oli työskennellyt ennen "with jewelries", eli tatuoinnista tulisi korumainen jos annan hänen inspiroida. Sanoin, että pistä vaan tulemaan jotain omalaatuista, tuo koruidea on kiva. Oman aikani sain odottaa (n. 3 tuntia tuli vietettyä ympäri Helsinkiä) ja sitten saavuimmekin odottamaan tatuoimista.

Benillä kesti pidemmänkin aikaa suunnitella (n. 1h) se minun tatuointi ja pari kertaa tuli juttelemassa näyttämättä kuvaa. Lopulta äitini tatuointi olikin jo kokonaan hoidettu ja pääsin kärsimään. Allekirjoitin sopimuksen, koska kyseessä oli ensimmäinen tatuointini ja Ben oli todella ystävällinen minua kohtaan. Itseäni rauhoitti kun hän puhui Englantia, sillä siitä on tullut minulle tutumpi kieli.

Tatuoinnista tuli kyllä aivan mahtava ja parempi kuin odotin, eli Benille iso kiitos ja suuret suosittelut häntä kohtaan jos englannin kieli luistaa, todella hyvää juttuseuraa oli :)

Miinus tuli siitä, että tatuoitu alue jäi hieman likaiseksi värijämistä, mutta näköjään on ihan yleistä. Itse vaan olen jotenkin niin perfektionisti.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Legacy Tattoo arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu