Koirahoitola Fallen Haus arvostelun kommentointi

3.7.2014
Karsea paikka, ei enää ikinä !


Koiramme, eroahdisteinen shäfer, oli hoidossa viikon syksyllä 2013.

Hoitolaan soittaessamme omistaja vakuutti, että pystyy oikein hyvin hoitamaan eroahdisteisia koiria, vakuutteli vielä että koira on haettaessa paremmassa kunnossa kuin ikinä ja että kyllä semmoiset ahdistukset heillä paranee. Puhelimessa vaikutti mukavalta ja pätevältä, asenne, joskin epärealistinen, oli oikeansuuntainen. Lupasi, että koiraa ulkoilutetaan 3 x vrk.

Paikka oli karu, tilat, piha epäsiisti, ruokintatila, jossa jäistä lihaa hoitoTYTÖT vasaralla hakanneet, isäntä oli sitä korjaamassa.. teki mieli kääntyä pois, mutta minkäs teet, kun kone lähdössä, eka loma 8 vuoteen.

Haettaessa koira lemusi aivan järkyttävälle ja turkissa oli puruja ja jotain ruskea,rasvaista tahmaa. Haisi anaalilta ja ulosteilta, ei pystynyt haukkumaan, ääni oli käheä ja hengitys työlästä. Lisäksi koiramme ahmi ruokaa aivan kuin olisi ollut viikon nälässä.

Kun katsot sivua, on tarkkaan mitoitettu koirasi koon mukaan, minkä verran maksua ottaa.Jättikokoisen koiran maksu, kääpiösnautserin annos ruokaa ja vettä ? Henkisesti koiramme oli aivan raunio, vapisi, läähätti n. viikon jälkikäteen. Otti reippaasti takapakkia kaikin tavoin. Huulessa ja kielessä sekä tassussa oli vuotava haava, nenässä oli rupi, nämä siis tulleet viikon aikana, joten millähän koiraa lie "koulutettu" pois eroahdistuksesta...

Koskaan emme ole nähneet niin huonokuntoista koiraa kuin omamme oli, se oli sydäntäsärkevää.

Koiran lisäksi siis järkyttyivät myös koiran omistajat.

Sivuilla vakuuttaa, että on kontaktissa eläinlääkäriin, ja hoitaa kaiken, jos jotain tapahtuu.Haavoja ei oltu edes noteerattu. Ei kommentoinut viikkoa mitenkään. Oliko edes itse paikalla, jäi epäselväksi. Huolestuttaa, että tämä paikka on kuntien löytöeläinkäytössä, onko virkalääkäri tietoinen toiminnan laaduttomuudesta ? Etusivulla lukee että paikka on virkalääkärin tarkistama, milloin lie tämmöinen vahinko päässyt tapahtumaan.

Koiralle lohduksi annettu peite haisi niin kauhealta, että se oli hävitettävä.

Emme kuunaan, ikinä enää vie sinne.

Joa haluat päästä koirastasi eroon, vie se Fallen Hausiin..


12 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


S.K Helsinki
6.3.2015 13:09
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Meillä oli koira siellä 4 päivää 2013 kesällä.Kun haimme koiran haju joka siitä lähti oli karmaiseva, ensinmäiset 4 päivää ei suostunut tulemaan sisälle vaan oli piilossa kuusen alla,niskassa valtavat ruvet, ilmeisesti jonkun ison koiran puremajäljet.Soitimme kenneliin ja kysyimme mitä oli tapahtunut mutta eihän ne mitään myönnä. Ei ikinä enään Fallen hausiin, joku roti pitäisi olla kuka saa kenneliä pitää.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Koirahoitola Fallen Haus arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu