Kategoriat / Mobiili / Liittymät

Academica

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "1990-luvulla Academica laajensi toimintaansa yritysten järjestelmätoimituksiin. 2000-luvulla Academica ryhtyi tele- ja Internet-operaattoriksi."
Cubio

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen edullisimmat GSM-liittymät – Paras toimivuus, Paras kuuluvuus! Käytämme Elisan verkkoa!"
DNA

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. DNA Oy on markkinoiden nopeimmin kasvava matkapuhelinoperaattori."
Elisa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Elisa Matkapuhelinliittymissämme on kattavat peruspalvelut, erinomainen kuuluvuus ja reilut asiakasedut. Lisäksi voit parantaa olemassa olevaa matkapuhelinliittymääsi lisäpalveluilla. Matkapuhelinliittymän avaaminen verkossa on ilmaista."
GoHome

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Gohome Networks Oy on sitoutunut tuomaan suomalaisten valittavaksi tehokkaita ja pysyvästi edullisia tietoliikenneliittymiä ja –palveluita."
GoMobile Prepaid

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "GoMobile Prepaid -liittymä, Halvat hinnat, parhaat edut! Liittymän käyttö aloitetaan tilaamalla netistä postimaksun 4,9 euroa hinnalla GoMobile Prepaid-aloituspakkaus, joka sisältää 5 euroa puheaikaa plus optiona rekisteröitymisen jälkeen 15,- euroa lisää puheaikaa."
GSM Suomi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "GSM Suomi tarjoaa palveluita yksityisille ja yrityksille koko maassa. Pidämme asiakaslähtöisyyttä ja todellista asiakkaastamme välittämistä yhtiön kantavana arvona. Asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Nimellämme haluamme korostaa yhtiön suomalaisuutta ja suomalaista mentaliteettia: jätämme latinan ja vaikeasti ymmärrettävät tuotteet muille. Tarjoamme palveluitamme suomalaiselta suomalaiselle."
GSM.fi - Vertaa operaattoreita

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Onko oikean liittymän löytäminen vaikeaa? Etkö osaa päättää minkälainen liittymä sopisi juuri sinulle? Liittymävertailu helpottaa valintaa. Voit valita viiden eri operaattorin liittymistä sinua kiinnostavat liittymät ja verrata niitä rinnakkain. Näet kuukausi- ja kytkentämaksut, puhelujen, tekstiviestien ja tiedonsiirron hinnat ym."
Gsmvertailu.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Gsmvertailu.fi on palvelu, jossa käyttäjä voi vertailla eri matkapuhelinliittymiä keskenään ja solmia uuden edullisemman liittymäsopimuksen. Vertailussa on mukana kaikki tasahintaliittymiä tarjoavat operaattorit. Palvelu on käyttäjälle maksuton."
Kolumbus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kolumbus on suosittu edullisten GSM-liittymien tarjoaja."
Saunalahti

Keskiarvo (3.3):

3 arvostelua.
 GSM-liittymät
Sonera

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pieni puhelin reilussa paketissa - Nokia 700 ja perus+ -paketti, jossa mukana 600 min puhetta, 150 tekstiviestiä ja Netti-palvelu. 29,90 ?/kk, 24 kk sop."
TeleFinland

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tele Finlandin Päättömät Päivät on täällä! Katso tarjoukset!"

"Tele Finland on osa TeliaSonera Finland Oyj:a. Sen perusajatuksena on tarjota kilpailukykyisiä hintoja pitämällä muun muassa hallinnointi-, markkinointi- ja palveluverkostokulut matalina. Kustannustehokkuudesta saatava hyöty siirretään suoraan asiakkaan eduksi, joka näkyy muun muassa edullisena hinnoitteluna."

Puuttuuko täältä jokin arvostelukohde?

Palaa edelliselle sivulle

Hostingpalvelu.fi
Zoner Webhotelli