Kategoriat / Mobiili / Liittymät

Cubio

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen edullisimmat GSM-liittymät – Paras toimivuus, Paras kuuluvuus! Käytämme Elisan verkkoa!"
DNA

Keskiarvo (2.0):

3 arvostelua.
 "DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. DNA Oy on markkinoiden nopeimmin kasvava matkapuhelinoperaattori."
Elisa

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Elisa Matkapuhelinliittymissämme on kattavat peruspalvelut, erinomainen kuuluvuus ja reilut asiakasedut. Lisäksi voit parantaa olemassa olevaa matkapuhelinliittymääsi lisäpalveluilla. Matkapuhelinliittymän avaaminen verkossa on ilmaista."
GoMobile Prepaid

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "GoMobile Prepaid -liittymä, Halvat hinnat, parhaat edut! Liittymän käyttö aloitetaan tilaamalla netistä postimaksun 4,9 euroa hinnalla GoMobile Prepaid-aloituspakkaus, joka sisältää 5 euroa puheaikaa plus optiona rekisteröitymisen jälkeen 15,- euroa lisää puheaikaa."
Gsmvertailu.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Gsmvertailu.fi on palvelu, jossa käyttäjä voi vertailla eri matkapuhelinliittymiä keskenään ja solmia uuden edullisemman liittymäsopimuksen. Vertailussa on mukana kaikki tasahintaliittymiä tarjoavat operaattorit. Palvelu on käyttäjälle maksuton."
Saunalahti

Keskiarvo (3.8):

4 arvostelua.
 Matkapuhelinliittymät
Sonera

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Pieni puhelin reilussa paketissa - Nokia 700 ja perus+ -paketti, jossa mukana 600 min puhetta, 150 tekstiviestiä ja Netti-palvelu. 29,90 ?/kk, 24 kk sop."
TeleFinland

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Valitse Tele Finland ja säästä! Puhelut, tekstarit ja kuvaviestit alk. 6 ?/kk"

"Tele Finland on osa TeliaSonera Finland Oyj:a. Sen perusajatuksena on tarjota kilpailukykyisiä hintoja pitämällä muun muassa hallinnointi-, markkinointi- ja palveluverkostokulut matalina. Kustannustehokkuudesta saatava hyöty siirretään suoraan asiakkaan eduksi, joka näkyy muun muassa edullisena hinnoitteluna."
Vectone Mobile

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vectone Mobile prepaid-liittymä tarjoaa ainutlaatuisena etuna myös edulliset ulkomaanpuhelut. Liittymän voi ottaa käyttöön tilaamalla ilmaisen SIM-kortin netissä ja lataamalla siihen halutun määrän saldoa. Jokaisen saldon latauksen yhteydessä nyt myös ilmaista dataa joka päivä!"

Puuttuuko täältä jokin arvostelukohde?

Palaa edelliselle sivulle

Hostingpalvelu.fi
Zoner Kotimainen Webhotelli
Ukko.fi - Laskuta ilman yritystä