Kategoriat / Web Hosting

Datamappi

Keskiarvo: (2.2): 2 Star Rating
Arvosteluja: 7

"Datamappi Oy tuottaa asiakkailleen laadukkaita webhotelli-, sähköposti- ja verkkotunnuspalveluita. Asiakkainamme on yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityisiä henkilöitä." 


Kirjoita arvostelu!


www.datamappi.fi

 
5.7.2012
Varastivat domainin ja antoivat suoraan asiakkaalle + muut


En voi millään lailla suositella Data-Mappi -nimisen firman palveluita. Jokin aikaa sitten olivat poistaneet minut (kotisivujen tekijän) oikeudet päästä sivuille ja maksettavaksi jäi monen vuoden netti+ficoramaksut. Antoivat tunnukset suoraan asiakkaalle.

Hiljattain myös toinen kotisivu kaapattiin ja kaiken kukkuraksi lähettivät siitä hyvästä laskun!!!

Haloo mikä firma.

T:Nyt oma serveri

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.5.2012
Ongelmatilanteiden hallinta ALA-ARVOISTA


Arvostelun 0.5 pointsia tulee siitä, että olen saanut sieltä
sähköpostiongelmaa jahdatessani jonkun kiinni puhelimella.
Valitettavasti puhelimeen vastaavat kaverit kertovat, etteivät
tiedä asiasta mitään. Lupaavat kyllä välittää tiedon eteenpäin,
mutta mitään ei tapahdu, eikä sieltä kukaan ota yhteyttä. Pari
kuukautta ongelman kanssa takutessa alkaa olla mitta jo TODELLA
täynnä. Aivan luokaton firma.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.5.2010
"Ihan kiva" peruspalvelu suomalaisittain


Olen ollut Datamapin asiakas pari vuotta tähän päivään saakka. Paremmasta en tiennyt ja hinnoittelu vaikutti tuolloin edulliselta, kunnes hintoja nostettiin. Toinen palveluntarjoaja vain tarjosi satoja kertoja monipuolisempaa palvelua yli 40% edullisempaan hintaan, täydelliset hallintatyökalut ja satakertaisen kapasiteetin. Tosin niiden hallitsemiseen tarvitsee paljon teknistä tietämystä, jota ei suurimmalla osalla ole, joten Datamappi soveltuu edelleen sellaisille asiakkaille.

Yllättävää oli se, ettei webhotelliin voinut ulkopuolisesta domainista ohjata liikennettä, ilman, että olisi tarvinnut siirtää domainia täysin heidän hallintaansa. Toki siirto olisi maksanut uuden domainin hinnan.

Käyttökatkoja ei ollut kovin usein, mutta joskus palvelu oli kokonaan poissa käytöstä pari päivää teknisten ongelmien vuoksi. Luotettavuus on kuitenkin sittemmin parantunut ja katkoja ei esim. v. 2010 ole juuri ollut.

Ei tämä huonoin mahdollinen palveluntarjoaja ole, mutta eipä ole moni muukaan suomalainen alan yritys kovin häävi verrattuna ulkomaalaisiin palveluntarjoajiin.

Yhteenvetona tämä on "ihan kiva" verrattuna muihin suomalaisiin alan toimijoihin, joskin tekniikan ihmelapset saattavat tarvita monipuolisempaa palvelua.

9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.2.2010
Laatu ja asiakaspalvelu romahti Louhi-kaupan myötä


Olen aika pitkään ollut Datamapin asiakas ja ennen sen siirtymistä Louhelle palvelu oli loistavaa. Jopa viikonloppuisin sai palvelua. Teknisiä ongelmia ei ollut koskaan.

Nyt on asiakaspalvelu äärimmäisen tympeää ja omadatamappi-liittymä on aivan hanurista -etenkin, jos hallinnoi useita sivustoja. Tunkevat perkeleet samaan sopimukseen ne kaikki ja sitten siinä omadatamappi-liittymässä ei mikään toimi. Hinnatkin pompsahtivat Louhikaupan yhteydessä kohtuttomiksi.

Eniten on alkanut vituttamaan se, että mokailevat ja tyrivät koko ajan ihan perusasioissa, eivätkä IKINÄ myönnä virheitään ja pyydä anteeksi vaan lopulta korjaavat virheensä ja antavat asiakkaan ymmärtää, että vika oli asiakkaassa. Tämä siis Louhikaupan myötä tullut piirre.

Myös laskutus on aika perseestä. Laskut lähtevät nykyisin paperilaskuina, mikä on hyvä esimerkki paluusta kivikaudelle. Aiheettomia maksukehotuksia tulee silloin tällöin ja toisinaan Datamapin mielestä aiheellisiakin (sikäli, ettei sitä saatanan ekaa laskua ole lähetetty ollenkaan, joka sekin on myönnetty joskus). Erääntyyhän ne laskut, jos niitä ei maksavalle asiakkaalle toimiteta.

Itse yhteydet ovat pelanneet hyvin ja tekniikka pelaa paremmin kuin monilla pikkufirmoilla, mutta asiakaspalvelu on kyllä ääriperseestä ja hinnatkin nousivat liiketoimintojen kaupan yhteydessä luokkaa 40%.

Nyt alkaa mitta olla täysi. Etsiskelen uutta luotettavaa ja toimivaa hotellia, joka vastaisi laadultaan ja asiakaspalvelultaan entisaikojen Datamappia, jota ei valitettavasti enää ole.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.4.2009
Ei tasaista muttei koskaan luokatonta


Hyviä puolia on palveluiden monipuolisuus, ja vähintään riittävän nopea vastaus tukipuheluihin. Useamman palvelimen myötä on myös mahdollista löytää ratkaisu, jossa tarvitaan joitain tiettyjä ominaisuuksia koskien mysql:n ja php:n konfiguraatiota. Asiakaspalvelu on asiantuntevaa, eikä asiakkaan tarvitse olla teknisesti asiantunteva, vaan riittää kun liittää sähköpostiohjelmaan asennusten ilmoittamat virheet.

Louhikaupan yhteydessä oli ajoittain hieman sekalaista aikaa, jolloin piti itsekin olla hieman perillä teknisestä toiminnasta, mutta se jakso oli kokonaisuuteen nähden lyhyt, muutaman kuukauden.

Suosittelin ensin niille, jotka halusivat minun tekevän sivustoa yhdistykselle. Perässä siirsin omani, sillä halusin antaa edelliselle vielä mahdollisuuden. Lopulta olen suositellut useammalle sellaisellekin, joille olen muualle sivuja tehnyt ja niitä päivitellyt.

Joskus on hidastelua tai lyhytaikaisia katkoksia mysql-tietokantaan, mutta ei joka kuukausi ja katkoksien kestot pääsääntöisesti mitattu sekunneissa, eli jo uudelleenlataus riittää pääsemään sivustolle. Vilkkaalla keskustelupalstalla sellaiset havaitsee aika luotettavasti, sillä saan ilmoituksen sähköpostiini aina, jos jonkun sivulataus ei ole sellaisen vuoksi onnistunut. En toisaalta edes tiedä täysin katkotonta tai häiriötöntä palveluntarjoajaa, edes se paljon puhuttu nebula ei toimi 24/7 jokaisen yksittäisen sivulatauksen osalta.

Suuri heikkous on kuitenkin shellin puolella, sillä eivät salli screenissä toimintaa. Se ei merkitse ehkä kaikille muille kovin paljon, mutta koska itse käytän mobiililaajakaistaa, ja päivitettäviä palvelinosoitteita on paljon, niin toiminnan aloittaminen "puhtaalta pöydältä" jokaisen avunpyynnön tai mobiililaajakaistakatkoksen jälkeen on toisinaan aika tuskaista.

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
31.3.2009
Liekö kuitenkin se paras?


+ halpa
+ sähköpostitilien luonti helppoa ja erillään itse domainista
+ sähköpostien tila ei kuluta sivuston tilaa ja päinvastoin
+ ei typeriä hallintapaneeleja
+ käyttöönottovaiheessa tyhjä www-kansio, johon voit rakennella sivustosi ja tehdä suojaukset, lomakkeet yms. kuten tahdot, ilman hallintapaneelin kanssa pelleilyä
+ ohjeet esim. palautelomaketta varten helpot ja selkeät
- sähköpostiliikenteessä ongelmia viimevuosina luvattoman paljon (kuukausittain lyhyitä katkoja)
- sivusto pois käytössä viimevuosina luvattoman paljon (kuukausittain lyhyitä katkoja)

Int2000, Louhen ja Dreonian kokemusten perusteella pidän Datamappia parhaana. Hyvä sekään ei ole, mutta pakkohan tässä on kohta alkaa Nebulaa kokeilemaan.

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.3.2009
Asiakkaana pari vuotta


Serverit pelaavat ihan hyvin nykyään, itse en ole katkoksia huomannut. Puhelinpalvelu on parantunut tosi paljon (olen ollut asiakkaana ainakin kaksi vuotta ja alkuaikoina en meinannut saada ketään kiinni, nyt ovat vastanneet parin tuuttauksen jälkeen). Levytilaa saisi olla vähän enemmän, siitä miinusta.

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Datamappi


Hostingpalvelu.fi
Zoner Kotimainen Webhotelli
Ukko.fi - Laskuta ilman yritystä