World Nails kynsistudio arvostelun kommentointi

4.6.2014
Ripsienpidennykset


Olin menossa ripsienpidennyksen 3vk:n huoltoon World Nailsille, koska vanha ripsiteknikkoni lopetti ja tänne sain ajan todella nopeasti. Ripsien laittaja totesi, että omat ripseni ovat niin huonokuntoiset, että vanhat täytyy poistaa kokonaan ja laittaa uudet, hintaan tulee siis 15e lisää. Ihmettelin tätä, koska itsekin näen omien ripsieni olevan edelleen pitkät ja tuuheat ja jos omissa ripsissäni olisi vikaa, miten ne uudetkaan niissä pysyisi? Sanoin kuitenkin asian olevan ok, koska en olisi saanut huoltoaikaa muuallekaan niin nopealla varoitusajalla. Sitten todettiin vain, että laitetaan lyhyempää ripseä kuin aikasempi oli ollut, koska siitä tulee luonnollisempi. Tähänkin suostuin, vaikka olin pitänytkin 12mm:siä omissa silmissäni vielä luonnollisen näköisinä ja olin niistä pitänyt.

Viereeni tuli toinen nainen ripsihuoltoon ja hänelle sanottiin aivan samat asiat! Vanhat täytyy poistaa ja laittaa kokonaan uudet (hänelle ei kyllä kerrottu, että maksaa lisää) ja että hänellekin laitetaan 11mm, koska se on luonnollisempi. Nainen kuitenkin totesi (useampaan kertaan), että hän haluaa saman pituuden kuin oli ollut ja siihen koetettiin vääntää kaikkea vastaukseksi, työllä ei ole sitten takuuta, ne ei tule pysymään ym. kunnes lopulta myönsivät, ettei heillä ole muuta pituutta kuin sitä yhtä.

Eli siltä jälkikin näytti! Vain yhtä pituutta sisänurkasta ulkokulmaan! Ja pituuskaan ei aivan varmasti ollut 11mm, olivat todella lyhyet, omat ripseni olivat pidemmät ja erottuivat rumasti kuituripsien joukosta.

Olin todella pettynyt, mutta ajattelin nyt selviäväni niillä kolme viikkoa seuraavaan huoltoon (,jonka todellakin menen tekemään muualle), mutta enpäs selvinnyt. Ripset alkoivat tippua jo seuraavana päivänä ja olivat viikossa varisseet lukuunottamatta niitä, jotka olivat kiinni useammassa ripsessä, osa oikein kunnon köntteinä.

Ja se, minkä joku toinenkin oli täällä maininnut, niin työntekijä tuntui todella vihamieliseltä ja myös huokaili tuskastuneen oloisena koko laiton ajan. Hänen henkensä myös haisi, mikä ei ollut kauhean mukavaa, kun ripsien laitossa hänen kasvot ovat niin lähellä omiani. Työntekijät myös puhuivat keskenään todella kovaäänisesti, niin sekin vielä korostuu, kun hän ihan korvasi vieressä huutaa jollekin jotakin.

En mene enää, enkä suosittele.


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki World Nails kynsistudio arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu