Adam & Eve arvostelun kommentointi

22.5.2014
Tyly mesta


En suosittele. Kokemuksena kauneushoitola oli likaisin kallein ja epäkohteliain mitä olen koskaan joutunut toteamaan.

Mieheni oli samaan aikaan parturipuolella ja sanoi että tyly virolainen mamma oli huonosti leikannut. Tulos oli minun silmäänikin amatöörimäistä ja hinta kiskuri luokkaa. Puhelimessa hinta oli ilmoitettu 38,- . Mamma otti 48,-!! Ei antanut kuittia kun käteisellä mies oli maksanut.

Oma kokemukseni saman paikan kauneushoitolassa oli sen verran kaamea etten ihan tarkkaan edes kehtaa kertoa. Nuori tyttö vastavalmistunut yritti parhaansa, mutta sanoi että pahoillaan täällä liikkeessä vain on tällainen meininki ja tuotteet vähissä eikä löydy ja siksi kaikki täällä tekijät lähtee ja vaihtuu koko ajan. Hänkin oli jo etsimässä uutta työpaikkaa. Harmi sinänsä että nuoret tytöt joutuvat tällaisten rahankiilto silmissä olevien liikkeen pitäjien armoille... Kallis paikka ja Likainen!


8 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jasu
22.5.2014 5:58
  (IP-lokaatio: Söderkulla, Finland)
Kampaamopuolella olin kerran käynyt ja Suomalainen vaalea n35-(40?? )Vuotias teki upean työn ja oli todella ystävällinen.
Seuraavalla kerralla kun olin tilannut hänelle ajan oli minut laitettu jollekin ihan nuorelle, jonka ammattitaito ei ollut yhtään verrattavissa edelliseen tekijään ja liikkeen likaisuus pisti silmään!
Hintakin oli noussut n 15% edellisestä käynnistä .
Eka kerralla sain kuitin ja hyvän työn .
Toka/vika kerralla huono työ kalliimmalla.
Ps myöskin tämä nuori tyttö kertoi olevansa lähdössä kun ei töitä riitä ja vuokra pitää maksaa omistajille:(
Matti
22.5.2014 6:07
  (IP-lokaatio: Söderkulla, Finland)
Ei kannata mennä!!
Huonoa ammattitaitoa ja kalliit hinnat eikä asiakaspalvelusta tietoakaan.
Virolainen Tekijä pomppi välillä myymälässä asiakkaille esittelemässä ja puhelimessa kerrallaan n 15 min ja takaisin tullessaan sanoi että oli hänen myymälä vuoronsa .
Iso myymälä kosmetiikkaa ja tämä yksi virolainen parturi töissä??
Tuskin kun tyttöjä tuli ja meni tupakasta puhuen mutta ilmeisesti tämä vanhempi tyly rouva oli ainoa jolle raha kelpas.
En saanut kuittia huonosta työstä minäkään:((
Täysin muuttunut vuoden aikana
9.6.2014 20:37
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Paikka on lähes yö ja päivä viime vuoden takaiseen jolloin kävin erittäin mukavalla ja hyvin ammattitaitoisentuntuisella kosmetologilla vartalooidossa, neuvoi ja kertoi hyvin tuotteista ja antoi käytännön vinkkejä myös kotioloihin. Ei ollut todellakaan rahastuksenmakua kuten muutamissa muissa hoitoloissa. Tänä keväänä uutta aikaa varatessa, kassalla pyöri paljon työntekijöitä mutta kuitenkaan kukaan ei oikein minuun ottanut kontaktia. Halusin varata ajan tälle samalla tytölle mutta sanottiin että kaikki jotka vuosi sitten keväällä työskentelivät kosmetologeina ovat lopettaneet. Päätin varata ajan sitten jollekkin toiselle,jota tyttö suosittelikin. Kas kummaa, sama tyttö oli viikon päästä ottamassa minua vastaan itselleen ja voin sanoa että hoito ei ollut sinnepäinkään. Huoneessa kynsienpalasia ja pyyhkeetkin taisivat olla likaisia, tyttö ei kertonut yhtään mitä hoidossa tehdään ja muutenkin vaikutti poissaolevalta. Muistan kun vuosi sitten hoitohuoneessa tuoksui joku kynttilä(?) tai muu ihana tuoksu ja pyyhkeet aseteltu nätisti sekä henkilökunta mukavaa. Myöskään teetä ei tarjoiltu kuten edellisenä vuotena :( Tuotteista kyllä pahoitteli että on nyt melkein kaikki loppuneet mutta kuulemma seuraavalla viikolla lisää tulossa... Koitti kyllä saada minut ostamaan sarjakorttia tähän hoitoon mutta en missään nimessä tule enää menemään kyseiseen paikkaan vaikka maksettaisi! Harmittaa koska hoito maksoi yli 100e eikä tainnut edes kestää koko tuntia vaikka esitteessä niin luki :( Harmi kun en tiedä kuka tyttö oli se ihana kosmetologi, ei oikein varaa kokeilla uusia paikkoja...
Milla Saarinen
28.8.2014 0:58
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
vali vali... älkää nyt liiotelko. Paikka on ihan mukava ja tosi mukavia tyyppejä
vähän tylyä
21.11.2014 12:34
  (IP-lokaatio: Jyväskylä, Finland)
Ostin lahjakortin lahjaksi koska Sellossa ei ole muita paikkoja, mutta meinasin jo kassalla perua sen. Ensinnäkin odotin kassalla pitkään ennen kuin minua tuli palvelemaan henkilö, joka ei tiennyt asioista mitään. Kysyin siis mitä jalka-ja käsihoitoja teillä on. Pitkän etsinnän jälkeen löysi listan ja hetkeä myöhemmin haki paikalle ilmeksesti kosmetologin. Samaa aikaan tuöi pari muuta asiakasts. Toinen kyseli palveluista ja poistui sanoa että miettii vielä. Asiakaspalvelijat siinä alkoivat sitten keskustella siitä ettei tuo tule takaisin. Se oli outoa koska samalla hän palveli muita siinä että kaikki kuulivat tämän. Mieskampaaja myös laitteli hiuksiaan peilin edessä ja hyvin vastahakoisesti tuli kertomaan asiakkaalle palveluista. Häntä siis jouduttiin pari kertaa kassalta pyytämään tähän.. Oli siis aika tympeä tilanne. Harmi että EL-salonki lähti viereisestä talosta. En kyllä toista kertaa asioisi täällä. En toki tiedä miten itse hoito meni, mutta asiakaspalvelu ei kyllä sujunut.
Mari Lahti
12.12.2014 9:40
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Kiva paikka ! Hyvin saa aina aikoja, jopa ovelta. Henkilökunta on mukava ja on kyllä ammattitaitoisia ! Menin kasvohoitoon, hoitohuone oli ihanan lämmin ja siellä tuoksui hyvälle :) kyllä tuli rentoutunut ja hyvä mieli koko päiväksi.
Liisa
15.6.2015 9:17
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Olen käyttänyt monta kertaa heidän palveluja ja ollut tyytyväinen MUTTA viimeinen kerta oli järkyttävä kokemus. Olen kotona kahden pienen lapsen kanssa ja odotin kun kuuta nousevaa rentouttavaa jalkahoitoa. Sain odottaa 25 minuuttia, jonka seurauksena hoito suoritettiin pikavaiuhtia, huone oli likainen ja kaikki kauppakeskuksen ja kampaamopuolen möly kuului sinne ja hoitoa tekevä nainen vaikutti siltä, ettei hänellä ollut mitään alan koulutusta. Tuli todella surillinen fiilis kun hyvästä mestasta on tullut näin surkea. En voi suositella kenellekkään. :(
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Adam & Eve arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu