Multitronic arvostelun kommentointi

6.2.2014
Virhevastuusta viis


Emolevy hajosi takuuaikana. Ja kas kummaa, kyseisen firman huolto löysi siitä naarmun, joka aiheutti vian. Levy oli alkujaan asiakaspalautus ja ostin sen täysillä takuilla. Huollon mielestä naarmu on syntynyt kahden vuoden aikana suljetussa kotelossa. Kas kun en ole avannut konetta sitten kokoamisen ennen kuin emo tilttasi. Jos naarmu olisi ollut levyä toimitettaessa, niin se ei huollon mielestä olisi toiminut lainkaan. Joku emon komponenteista alkoi ulista ennen hajoamista, joten epäilen koko naarmuteoriaa. Seuraavaksi syytetään lemmikkioravaa tms, jota minulla ei tosin ole. Kuluttajariitalautakunnassa tavataan.

EVVK


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Lasse Piri
18.12.2014 23:06
  (IP-lokaatio: Valkeakoski, Finland)
Emolevyn komponentti ulisee?? Jos siellä joku liikkuu, niin tuulettajan siivet. Ihan sama asia kuin palauttaisi auton viallisena , josta vain vinkkarit ovat kuluneet.
Erkki Peräpurkki
23.3.2015 23:44
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
@Lasse:
Jospa se ei ollutkaan liikkuva osa, vaan esim. kapasitaattori. Eikös noissa viimeaikaisissa näytönohjaimissa ole ollut samaa vikaa, kapasitaattorit pitää sellaista korkeaa ininää/ulinaa.

Ja huom.:
Hän ei palauttanut levyä sen ulinan takia, vaan huomautti, että sillä ulinalla olisi ehkä voinut olla jotain tekemistä sen lopullisen rikkoutumisen kanssa.

Joten auto-analogia ei toimi, sillä vinkkarin palaminen ei aiheuttane tai selitä koko auton toimimattomuutta. Sen sijaan jos siellä emolevyssä jokin kriittinen konkka pettää, niin se voi viedä koko levyn mukanaan, pahimmassa tapauksessa muitakin komponentteja (kuten prossu tai muisti, jos se on ollut niiden jännitereguloinnissa mukana).
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Multitronic arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu