LuxStyle arvostelun kommentointi

25.1.2014



Kävin heidän sivuillaan lopuksi en vahvistanutkaan tilaustani kun tulin katumapäälle. Mutta kuinka ollakaan 2 päivän päästä naamiot olivat laatikossani. Kaiken huipuksi minun pitää nyt itse maksaa postimaksut palauttaakseni tuotteen! Huijausta minusta! En voi suositella!


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


J söderström
21.7.2016 15:53
  (IP-lokaatio: Tuntematon kaupunki, Finland)
Sama juttu tytärpuolella. Palauttaminen hyvin vaikeaa. Huijarfirma
Jon
11.10.2016 23:32
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Kävin LyxStyle verkkokaupassa tarkistamassa tilanteen. Sivustolla pitää klikata Osta nyt -painiketta tuotteen kohdalla, valita maksutapa ja syöttää oma osoite ja sen jälkeen vielä suorittaa maksu eli kirjautua verkkopankkiin tai paypaliin tai näpyttää luottokortin tiedot, jotta tuote lähtee toimitukseen. Miten kaiken tämän voi tehdä vahingossa tai huomaamatta? Sivusto ei voi arvata vierailijan osoitetta ja lähettää tälle satunnaisen tuotteen postimaksun hinnalla.
Siiri
21.10.2016 23:28
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Miten palauttaa?
Sonja
23.10.2016 22:23
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Sama juttu täällä. Facen kautta tutustumaan sivulle. Täytin sähköpostin ja osoitteen. Missään kohtaan en hyväksynyt mitään ja kun olisi pitänyt maksaa poistuin sivulta. Meni 10 min ja sähköpostiin tuli iloitus, kiitos tilauksestasi, tuote lähetetään sinulle. Niin tai näin, huijaus ja tein poliisille rikosilmoituksen.
Puskaradio
1.12.2016 14:01
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Jos olet käynyt LuxStyle-sivustolla Facebook-kampanjan pohjalta ja saanut tilaamatta tuotteen ja laskun, toimi seuraavasti - katso ohjeet täältä: http://goo.gl/v1mnAV
LuxStyle
30.4.2017 19:58
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
Hei! On ikävä kuulla, ettemme ole onnistuneet pitämään kaikkia asiakkaitamme tyytyväisinä. Pahoittelemme negatiivista kokemusta. Suosittelemme olemaan yhteydessä LuxStylen asiakaspalveluun osoitteeseen info@luxstyle.fi, jotta voimme tarjota asialle ratkaisua. Hyvää päivän jatkoa!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki LuxStyle arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu