MiGame arvostelun kommentointi

19.12.2013
Asiakaspalvelua kaipaamaan jäänyt


Tilasin latausaseman ja 2 kpl akkuja Wiille, jotka saapuivatkin nopeasti, tosin hieman kevyesti pakattuna, vain Tapiolan kirjekuori suojanaan. Ensimmäinen pettymys tuli heti, kun saimme tuotteen ulos pakkauksesta (pakkaus jonkin muun tuotteen, ei sisällä olevan tavaran), sillä se ei ollutkaan yhteensopiva Motion Plus-palikoiden kanssa, vaikka piti olla. Laitoin palautetta sähköpostitse, johon sainkin vastauksen saman vuorokauden aikana. Sähköpostissa selviteltiin, että onhan minulla aidot Nintendon palikat käytössäni. Kun totesivat lähettäneensä väärää tavaraa, lupasivat 50 % alea. Tämä sopi minulle, otin tuotteen käyttöön ja totesin sen vialliseksi. Viasta olen reklamoinut 3 päivää takaperin, mutta vielä ei ole vastausta tullut, vaikka sivuillaan lupaavat vastata viesteihin vuorokauden sisällä. Olen myös muistuttanut asiasta tekstiviestillä sekä puhelimen vastaajaan jätettyllä viestillä (puhelimeen ei vastattu), mutta ei apua. Valitettavasti kovinkaan montaa tähteä en voi tällaisesta toiminnasta antaa!


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Heidi jatkaa
14.1.2014 9:47
  (IP-lokaatio: Oulu, Finland)
Jos päädyt MiGamelle tuotteita palauttamaan, kannattaa laittaa palautuspostimaksun kuitti visusti talteen, sillä vaikkei verkkosivujen palautusohjeissa siitä mitään "puhuta", sen perään kyllä aletaan kysellä, kun itse tiedustelee, milloin palautuspostimaksu maksetaan takaisin.
MiGame
9.2.2014 18:31
  (IP-lokaatio: Nurmijärvi, Finland)
Vastaajana MiGame:

Hei Heidi!

Tilaukseesi on ikävästi päässyt lähtemään virheellinen tuote, mistä on tapahtuneen jälkeen luvattu hyväksesi 50 %:n alennus tilauksen hinnasta. Tuote on kuitenkin päädytty palauttamaan, mikä on myös ollut täysin ok. Tilauksessa tapahtunut on ollut täysin oma virheemme, minkä otamme omalle vastuullemme ja olemme pyrkineet hyvittämään tapahtunutta suuntaasi.

Pahoittelut lisäksi myös pitkäksi kokemastasi vastausajasta yhteydenottoosi. Kärsimme etenkin viestisi lähetysaikana, pahimman jouluruuhkan aikaan viime vuonna, ikävästä resurssipulasta, mikä on päässyt valitettavasti näkymään asiakaspalvelun laadussa. Asiaa on lähdetty korjaamaan tehostetuin voimin tapahtuneesta oppineena, ja MiGamen riveihin on sittemmin palkattu 3 uutta asiakaspalvelujaa. Olemme lisäksi avanneet 24/7 puhelinpalvelun, minkä avulla tarjoamme asiakaspalvelua aina välittömästi ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille saadaan vastattua aina mahdollisimman nopeasti kellonajasta riippumatta. 24/7 asiakaspalvelumme tavoittaa numerosta 0600-302302.

Suurimmat pahoittelut vielä tilauksessasi tapahtuneesta - tilauksessa on käynyt ilmeinen virhe, mistä olemme ottaneet opiksemme ja yllä mainituin keinoin vastaavan tapahtuminen uudemman kerran pitäisi olla huomattavasti epätodennäköisempää.

Ystävällisin terveisin,

MiGame Asiakaspalvelu
Puh. 0600-302302 (24/7)
E-mail: asiakaspalvelu@migame.fi
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MiGame arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu