CDON.COM arvostelun kommentointi

22.11.2013
Epäluotettava paikka, en suosittele


Olen muutaman kerran tilannut CDONista ja ollut palveluun tyytyväinen, nyt tilasin tietokoneen näytönohjaimen jonka hinta putosi valmistajan toimesta n100e, koska en ollut näyttistä vielä saanut niin lupasivat hyvittää sen erotuksen minulle, mutta ehdin jo lähettää sen takaisin avaamattomassa paketissa heti postissa.
No, palautuksen rahoja (619,95e) ei kuulunut múutamassa viikossa ja muutaman kireäsävyisen ja kuluttaja asiamiehellä uhkailu toi tuloksen sitten 2 pankkipäivässä.

No, uusi ilmoitus tuli seuraavalla viikolla että "varaa" ja tilasinkin 2kappaletta. Piti maksaa jo varausta tehdessä joten ovat edelleen sillä tiellä..
Nyt niitä samoja näytönohjaimia myydään "tilaa" statuksella ja toimitusaika on 1-3pvää.. Olen tästä tilanteesta aspaa infonnut, mutta minulle niitä ei toimiteta, on kuulemma 1kpl varastossa. Nyt sisällä on reilu 1000e ja tuotteita ei ole vieläkään toimitettu.

Jos tuotetta myydään "osta" statuksella niin todennäköisesti tuotteen saa n4-6pävän sisään. Mutta "varaa" statusta kannattaa varoa, älä tilaa, äläkä maksa.
Muutama "varaa" tuote on hävinnyt kokonaan sivuilta, pitävät ilmeisesti laajaa tuotevalikoimaa sillä yllä asiakaspalvelun kustannuksella.

Joitakin tuotteita saa edullisesti, mutta kampanjat on arpapeliä. Varsinkin kalliimmat, kuten tabletit, pc:t ja muut käyttötavarat saattaa aiheuttaa ongelmia.

Minulle näyttikset on edullisia ja siksi odotan ja pidän puoleni CDONia vastaan. Muualla ne maksaa n100e enemmän / kpl

Tämä jäi viimeiseksi kaupaksi tästä lafkasta, tv ja virtalähde ostettu joo muualta..


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu