Suncomet arvostelun kommentointi

18.10.2013
Halpa mutta epävarma ja hidas


Olen ollut jo yli kolme vuotta Suncometin asiakkaana ja todellakin aluksi siirtoyhteydet oli aika rivakoita ja hinta/laatusuhde oli 5/5, vuosien kuluessa hitaus on alkanut vaivaamaan todella rankasti ja monesti sivut loistavat poissaolollaan täysin ilman mitään ilmoittamista.

Koska monet lähettämäni sähköpostit jäivät saapumatta koskaan perille, selvitin asiaa ja suncometin palvelin (ainakin se jonka kautta postini kulkee) on jollain kansainvälisellä "blacklistillä"(ilmeisesti hakkeroinnin takia).

Webmail on tuskastuttavan hidas, sen avaaminen kestää minuutteja...


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Kilpi Koffi
20.10.2013 22:38
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Samat havainnot täällä. Nyt pitäisi pari uutta domainia ja hotelli avata, mutta ei taida mennä enää suncometin kautta tilaus :P Jännä juttu kuinka moni (aluksi hyvä) palveluntarjoaja vaipuu tuommoiseen koomaan, eikä tee asioille enää mitään. Tulee vain ylimielisiä kuittauksia tukipyyntöihin hidasteluista ym..
Jon
21.10.2013 14:35
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Puskaradiokin käyttää Suncometin webhotellia eikä ongelmia/hidastelua ole ollut havaittavissa. Onkohan eri palvelinten ja webhotellipakettien välillä eroja.
Retu-Wood oy
15.11.2013 9:08
  (IP-lokaatio: Turku, Finland)
Täysin toimimaton systeemi.Sähköpostit tulee jos tulee, ja vastaukset menee jos menee. Tästä on paljon kokemusta. Kuinka monta vastausta onkaan jäänyt asiakkaalle menemättä. On tullut kalliiksi tekemättömien kauppojen takia. Maksoimme 5:n vuoden ylläpitomaksut kerralla, ja nyt olemme pakotetut siirtymään toiseen webhotelliin. Maksun palautusta ei kuulemma saa, vaikka maksettua aikaa jäljellä lähes 3 vuotta. Vaikuttaa että olemme tulleet huijatuksi ko. suncometin taholta. Ainakaan yrittäjät, älkää vaan erehtykö tekemään samaa erehdystä kuin me olemme tehneet, voi tulla todella kalliiksi.
Jami
24.8.2017 11:14
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Todellakin samat kokemukset, kuin monella muullakin.
Aluksi toimi (alkusäätöjen jälkeen) aika hyvin, mutta nyt on alkanut tökkimään jatkuvasti ja eilen lakkasi kotisivu toimimasta kokonaan. Ei vielä vastausta asiakaspalvelusta, ehkä se tulee joskus. Tai sitten ei.
Surkeaa asiakaspalvelua, ei edes numeroa mistä saisi heti apua ja posteihinkin vastaavat vain, jos erikseen anoo.

Sähköpostit takkuavat koko ajan, viimeinen niitti alkaa olemaan se että palvelin on jollain mustalla listalla ja sen vuoksi eivät postit mene perille. Siitä ei tietystikään aina tule edes ilmoitusta, että ihan kiva lähetellä asiakkaille tarjouksia ja menettää töitä sen vuoksi, kun hommat ei toimi!

Eri paikkaan siirtyy nyt nämä hommelit, tämä on joidenkin harrastelijoiden virittämä systeemi, ei sovellu mihinkään tärkeään käyttöön.
Edullinen hintakaan ei pelasta, toimimattomalla systeemillä ei vaan tee mitään muuta kuin vahinkoa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Suncomet arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu