Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelun kommentointi

2.6.2013
ATK tuotteet eivät sovi muiden kanssa tai hajoavat käsiin


En jaksa mitään pidempää proosaa kirjoittaa, mutta voin sanoa että en ole vielä tehnyt huonoja kauppoja netissä ennenkuin vastaan tuli halvathinnat.fi, ostamani 8Gt muisti ei käy yhteen nykyisten muistien kanssa.. CPUz näyttää että ostamani 1333Mhz muistit ovatkin 400Mhz nopeudella käyviä (eli 800Mhz kun lasketaan että toi on puolitettu nopeus, joka DDR muisteissa on ominaista)

Valitin kun en tyhmänä jaksanut palauttaa tuotteita, jotenkin en uskonut saavani rahojani takaisin tai se tulisi olemaan vaikeaa.. joten sain 10e lahjakortin ja tilasin kannettavan kovalevyn.. noh, sehä näytti uutuuttaan hohtavalta tietojen perusteella, mut kappas kun nyt on kone ollut päällä 27h niin smartctl näyttää kovalevyn bad_sector count:n olevan yli rajojen ja en ole ikinä nähnytkään smartctl:ssä tällaista kuin "FAILING NOW" eli mä uskon vahvasti että siellä myydään jotain jätettä jota on vähän kiillotettu jotta tuote näyttäisi vähänkin myyntikelpoiselta..

Nyt tulevaisuudessa laitan ton osoitteen blacklistille ja en enää ikinä työnnä sentin senttiä sinne..

ps. jooh, toimitusajat ja tulee paketti milloin minnekkin.. matkahuoltoon, postiin.. mut ei ikinä postiluukusta vaikka tuote on kirjeeseen pakattu.. joten aina joutunut hakemaan.. ja eniten ketuttaa et näin paljon vaivaa rikkinäesen tavaran takia..


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Halvat Hinnat verkkokauppa arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu