Verkkokauppa.com arvostelun kommentointi

31.3.2013
Kaikki sujui... Hyvin!


Hieman jännitti tilata Verkkokauppasta monen vuoden jälkeen luettuani ensin Puskaradion arvosteluita. Muiden ihmisten kohtaamat ongelmat ovat juuri niitä syitä, miksi vihaan verkon kautta tilaamista. Mutta minkäs teet, tulevaisuus on täällä.

Tilasin neljä keskenään täysin erilaista tuotetta. Laajakulmalisäke oli n. 15€ ja haluamani muistikortti jopa 30€ halvempi kuin toisaalla. Ihan mukavaa, että sain kaikki yhdestä paikasta ja vieläpä vähän halvemmalla. Maksoin kaiken luottokortilla. Jouduttuani hienosäätämään tilaustani jälkeen päin (korvasin erään jälkitoimitukseen menneen tuotteen toisella heti saatavilla olevalla) olin jo varma että nyt menee homma vituiksi.

Vaan kuinkas kävikään. Sähköpostiahvistukset maanantaina iltapäivällä tekemistäni tilauksistani ja illalla tekemistäni muutoksista saapuivat ripeästi, ja oikeat hyvin pakatut tuotteet olivat noudettavissa lähipostistani torstaiaamuna.

Soittelin jossakin vaiheessa myös Verkkiksen asiakaspalvelunumeroon ja kyselin erästä yhteensopivuusasiaa. Puheluuni vastattiin välittömästi, ja henkilö katsoi nopeasti ko. tuotteen tiedot. Aivan asiantuntija hän ei tuntunut juuri tämän tuotteen suhteen olevan, mutta tuntui omaavan (kyllä, omaavan) kohtalaisen tietämyksen elektroniikasta ja järkeili vastauksen esittämääni kysymykseen luottamusta herättävällä tavalla.

Minulle tuli myös iloisena yllätyksenä, että rahat veloitettiin luottokortiltani vasta kun tilaus toimitettiin. En ole varma, ehkä tämä on internetkaupankäynnissä jo ihan standardi?

Minulla siis kaikilta osin ongelmaton, asiakaspalvelun puolelta jopa hyvä kokemus. Siksipä siis viisi tähteä. Toivotaan nyt ettei tule takuuhuoltoasiaa, mutta siinä tapauksessa Verkkokaupan laatu toki testataan vasta kunnolla.

-Kimmo


5 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu