INT2000 arvostelun kommentointi

10.12.2012
Todella turhautunut asiakas


En ole koodari tai muutenkaan minkäänlainen nettisivuvelho. Lupasin eräälle taholle luoda sivut, joita he myöhemmin ylläpitäisivät, minä vain siellä taustalla jos jotain isompaa tulee. Tähän tarkoitukseen tuli oikein sopivasti int2000 ja sen mukana tullut plesk sitebuilder -ohjelma.

Kaikki oli ihan ok kun ei tarvinnut kuin kuvia ja ilmoituksia lisäillä sivuille. Sitten sinne alkoi tulla kasapäin spämmejä, mutta palveluntarjoaja ilmoittaa että palvelu suljetaan jos en asenna itse sinne jotain juttua. Okei, en osaa. Kävin läpi miljoonat sivut, mutta en vain osaa. Int2000 nostaa siinä vaiheessa kädet pystyyn.

Sitten piti vaihtaa toiseen palveluun. Kyselin paria muuta palveluntarjoajaa, mutta en saanut vastausta, joten otin Int2000:lta uuden, jossa piti myös olla sitebuilder. No onhan siinä, mutta erilainen. En saa sinne samanlaisia sivupohjia mistään. Nyt sitten asiakaspalvelu on heittäytynyt vastaamattomaksi, kun ilmaisin tyytymättömyyteni heidän tarjoamiin palveluihin.

Meillä ei ole ollut tuollaisia ongelmia, mitä aiemmat kirjoittajat on maininneet, mutta tämäkin riittää. En nyt sitten tiedä mitä tekisin.


4 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki INT2000 arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu