CDON.COM arvostelun kommentointi

19.6.2012
ONNETON ASIAKASPALVELU


Tilasin CDON.COMista miniläppärin ACER ASPIRE ONE D270, hinta oli todella halpa, 216€ tms. Koneen oli tarkoitus tulla kummitytölle rippilahjaksi. Paketti saapui nopeasti perille luvatussa ajassa (3 arkipäivää). No, eipä muuta kuin paketti auki ja asentamaan, kun olin luvannut asennuksen tehdä.

Hyväpä oli, että avasin paketin ennen kummitytölle toimittamista. Koneessa näet ei ollut skandinaavista näppäimistöä å,ä,ö-kirjaimineen; sen sijaan siinä oli symboleista ja näppäimistöjen lyhenteistä päätellen joku latino-kielialueen näppäimistö.

En siis tehnyt koneen asentamista, mikä onkin ehto sille, että koneen voi vielä sopimuksen mukaan palauttaa. Mutta mutta, ASIAKASPLAVELU EI VASTAA VAIKKA KUINKA YRITTÄÄ. Ensimmäisen kerran vastasivat luvatun 24h takuuajan jälkeen ja valittelivat viivästynyttä vastausta ja siirsivät vastauksen käsittelyn "elektroniikkaosastolle". Elektroniikkaosastolta tuli sitten robotin generoiman näköinen viesti, jossa kehotettiin ensin pyrkimään korjaamaan vika itse, ja toiseksi lähettämään tuote valmistajalle huoltoon.

Mutta enpä taida alkaa "korjaamaan" näppäimistöä skandinaaviseksi itse, tai lähettämään tuotetta valmistajalle. Miksei myyjä CDON.COM vain lähetä sellaista konetta, jossa on oikeanlainen näppis.

Elektroniikkaosaston robottiviestin jälkeen ei ole kuulunut asiakaspalvelusta mitään. Olen yrittänyt huhuilla sinne päin, jotta saisin palautusohjeet. Mitään ei vain kuulu. Voisikohan olla, että firmalla on säästösyistä vain yksi asiakaspalvelija, joka hänkin nyt sattuu olemaan kesälomalla?

Jos niin on, niin nyt säästivät yhden asiakkaan PYSYVÄSTI ENTISEKSI ASIAKKAAKSI. Tästä lähtien otan selvää firman asiakaspalvelun toimivuudesta, ennenkuin tilaan postimyynnistä mitään.

Rahatkin pitäisi saada takaisin. Ennustan tosin, että eivät lähetä, vaan uuden koneen sen jälkeen, kun olen ostanut kummitytölleni lahjan jostakin toisesta firmasta. HUUTO.NETissä tulen varmaan sitä konetta sitten eteenpäin kauppailemaan.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu