Parturi-kampaamo Tixi arvostelun kommentointi

14.6.2012
Jenny, ripsi pidennykset/kasvohoidot (Tii-Tukka)


Päädyin Jennyn luokse(Tii-Tukkaan)ripsiä huoltamaan, kun multa peruuntui jokin aika sitten viime tipassa aika paikkaan, jossa silloin vielä kävin laittamassa ripsiä. Siskoni, joka siis itse on todella tarkka siitä, kenen antaa koskea hiuksiinsä/ripsiin, oli hehkuttanut Jennyä niin älyttömästi, että olin tosi utelias näkemään, että mistä tässä nyt on kyse. Ensinnäkin, Jenny on ihanan joustava ajan varaamisen kanssa(lyhyellä varoitusajallakin on aina tarvittaessa järjestynyt aika)ja avulias - tekee kaikkensa asiakkaan tyytyväisyyden takaamiseksi. Sen lisäksi hän on todella tarkka ja hellä ripsien kanssa, ja lopputuloksena sainkin itselleni kevyen tuntuiset ja tuuheat ripset! (edellisessä paikassa käydessäni ripset "lurpattivat" ja olivat liimaantuneet jonkin verran yhteen). Itse tietty pidän hyvää huolta ripsistä myös kotona, ja ripset kyllä myös pysyvät hyvin. Käyn nyt vakkarina Jennyn luona.
Kävin myös rentouttavassa kasvohoidossa Jennyllä (olen kokeillut TODELLA monia paikkoja/hoitoja), ja olin tosi tyytyväinen Jennyn hellään, puhdistavaan ja rentouttavaan käsittelyyn. Olen menossa myös laittamaan hiuksia Jennylle pian, ja luotan ihan täysin Jennyn ammattitaitoon! :) Meidän perheestä jo äitikin on lähetetty Jennyn luo kasvohoitoon äitienpäivälahjakortilla :)
Jenny on mielestäni kuin luotu hyvinvointi/kauneus-alalle, ja suosittelen lämpimästi tutuille ja tuntemattomille Jennyn palveluja!


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Parturi-kampaamo Tixi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu