Pelivarikko.fi arvostelun kommentointi

13.4.2012
En suosittele


Tulin ottaneeksi riskin ennakkotilatessani pelin Pelivarikolta. Arvostelujenhan mukaan hyvien ja huonojen kauppojen suhde on aikalailla 50-50. No, niinhän siinä sitten kävi, että peliä en tullut ikinä varikon kautta saaneeksi.

Tässä tarina tiivistetysti:

Pelin julkaisu oli pernataina, ja vielä seuraavana maanantaina tiedoissani luki "tilaus odottaa käsittelyä". Lähetin valituksen Pelivarikon omasta palauteosiosta. Sain vastauksen heti seuraavana päivänä: "Emme ole saaneet tuotetta maahantuojalta." Sama vanha virsi, mutta miksi eivät voineet ilmoittaa asiasta asikkaalle!?

Seuraavaksi halusin perua tilauksen ja saada rahat takaisin. Viestiä eteenpäin sähköpostilla. Kului viikko, kului toinen. Ei vastausta. Vihainen palaute verkkosivun palauteosion kautta -> sain vastauksen heti seuraavana päivänä. Eli ÄLKÄÄ KOSKAAN ottako yhteyttä suoraan OMAN SÄHKÖPOSTIN KAUTTA, sillä silloin teille ei ikinä vastata. Noniin, saamani vastaus kuului jotenkin näin: "Lähetimme sinulle viestin, jossa kerroimme tilinumerosi puuttuneen saamastamme mailista, mutta nyt kun se löytyy tästä viestissä, saat rahasi pikimmiten." ......vau...... Selvitetäämpä nyt pari asiaa.

A) En KOSKAAN saanut kyseistä viestiä. Latelivatko varikon tyypit minulle siis täyttä saibaa?
B) Minulla OLI tilinumero lähettämässäni mailissa. Pelivarikon tyypit siis PUHUIVAT TÄYTTÄ P**KAA!! Miksi ihmeessä? Olihan se nyt selvää, että minä tajuan sen olevan pelkkää selittelyä.

Miten vaan. Sain rahani takaisin, eli loppu hyvin kaikki hyvin. Harmi vain, että siihen kului 3 VIIKKOA! Köyhälle opiskelijalle se on raastavan pitkä aika. Anna mun kaikki kestää...

Pelivarikko - Kokeilkaa jos uskallatte!

P.s. Anteeksi caps lockin käyttöni, se on erittäin huono tapa.


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Pelivarikko.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu