Pelivarikko.fi arvostelun kommentointi

26.3.2012
Toimitusajat eivät pidä - alkaa tulla mitta täyteen


Voisinpa antaa paremman arvosanan, mutta Pelivarikon toimitusajat eivät minunkaan kohdalla ole pitäneet lupaustaan. Odottelen vieläkin 16. päivä tilattua peliä jolle annettu arvio oli 2-7 päivää. Tämä kismittää, sillä samaan ongelmaan olen törmännyt toistuvasti useiden pelejä myyvien verkkokauppojen kanssa, ja pitkällä aikavälillä (...en taida edes muistaa milloin viimeksi olisin tilaamani tuotteen saanut ajoissa).

Olisi vastustamattoman mukavaa tietää mistä nämä arvioidut toimitusajat repäistään kun ne eivät koskaan pidä. Ja vaikka kirjoitankin viitaten muutamaan muuhunkin pelikauppaan kuin Pelivarikkoon, tällä kertaa se saa kyllä yhtä lailla syyttävästä sormesta. Eikö Pelivarikkokaan välitä asiakkaistaan? Kuinka paljon voi vaivaa koitua siitä että esimerkiksi, mahdollisesti maahantuojalta loppunutta peliään odottelevia tilaajia ilmoitettaisiin viivästyksestä, ja sama valaiseva informaatio laitettaisiin myös tuoteartikkelin sivulle?

Pelivarikon hyväksi puoleksi näyttää silti lankeavan edulliset hinnat, mutta kyllä minäkin olisi ehkä mielelläni maksanut sen jonkun euroa ylimääräistä saadakseni pelini ripeämmin. Asiakaspalvelupuhelimen puuttumin myös hieman ihmetyttää, ja rehellisesti sanottuna ärsyttää, kun tuotteen odottamisen jatkoksi on odotettava sähköpostiviestiinkin vielä vastausta, kun tilausta ei kuulu eikä näy.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Kiukkupussi
12.4.2012 17:12
  (IP-lokaatio: Kuopio, Finland)
12. huhtikuuta eikä peliä vieläkään näy =)

Asiakaspalvelu oli kumminkin nopeaa ja ystävällistä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Pelivarikko.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu