Zoovillage.com arvostelun kommentointi

8.3.2012
tosi paska kauppa


hei
En todellakaan suosittele kyseistä kauppaa! Farkut jotka tilasin niin repesi kun laitoin kenkiä jalkaan ihan joka paikasta, g-star merkkiset kuitenkin niin luulisi olevan hyvää laatua. laitoin sinne postia niin kertoivat että olen itse ne leikannut saksilla huh huh :D Vaadin saada rahoja takaisin (120euroa) mutta en saa vaan lähettäävät rkkinäiset farkut takaisin. Siitä on jo 4kk aikaa eikä ole sieltä mitään kuulunut!!!! Laitan asian eteenpäin ihan varmasti niin loppuu tollanen kusettaminen


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


veronica
5.9.2012 8:57
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Epäilen, ettäolet tosiaan itse sössinyt jotain. Itselläni on vain positiivisia kokemuksia asiakaspalvelusta enkä voisi kuvitella, että sieltä noin sanottaisiin! Erittäin asiallista porukkaa siellä on, ja jos joku harjoittelija töppäisi, niin kyllä ne vakituiset korjaisi perässä. Miten housut voi revetä - ihan - joka - paikasta..?
KR
7.2.2016 3:34
  (IP-lokaatio: Lahti, Finland)
Niin no, ei ole kyllä kaupan vika että ostaja olettaa että merkkivaate on aina laadukas. G-Star on todelle paska farkkumerkki hintaansa nähden (myös mauttoman näköisiä), tunnen parikin tyyppiä jolle on käynyt samoin heti ekalla käyttöviikolla.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Zoovillage.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu