CDON.COM arvostelun kommentointi

28.2.2012
CDON.com, minne se asiakaspalvelu kadonnut on


Olen tilannut CDON.comista useita kertoja viimeisen vuoden aikana. Välillä tuotteiden toimitus on kestänyt, mutta yleensä homma on pelannut ihan hyvin. Esim. tietokoneen hommasin kyseisestä lafkasta ja se tuli kahdessä päivässä ilman postikuluja. Lisäksi olen tosi tyytyväinen yrityksen tarjouksiin, joita on useasti ja paljon.

Mutta, mutta... niinhän se on, että asiakaspalvelu on helppoa niin kauan, kun ei tule ongelmia. Nyt sitten tuli ensimmäinen ongelma, eli leffa ilman suomitekstejä. Esittelysivun mukaan suomalaiset tekstit kyllä piti olla.

Ensimmäiseen viestiin sain hyvin geneerisen vastauksen siitä, kuinka tekstityskieli vaihdetaan. Vastasin, että testattu on ja ei ole suomitekstejä. Vastaus viipyi yli 24 tunnin takuuajan. Laitoin uuden viestin, johon sain nopean vastauksen. Siinä viitattiin johonkin viestiin, jota en ole koskaan saanut ja pyydettiin tuotteen palautustilanteessa vielä tarkistamaan tuotteen tiedot. Itse en vastauksesta tajunnut mitään ja epäilen, onko viestiäni kukaan lukenut siten, että se on myös ymmärretty. Esitin nimittäin selvän kysymyksen, johon en saanut vastausta.

Vaikka kyseessä on pieni asia, se pistää miettimään kuinka homma toimii isojen asioiden ollessa kyseessä. 3 tähteä tulee siitä, että kun homma pelaa, se oikeasti pelaa.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki CDON.COM arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu