Supersaver.fi arvostelun kommentointi

8.2.2021
Voit menettää rahasi ostamalla "vähän halvemmalla" Supersave


Mikäli lentoyhtiö peruu lennon ja olet ostanut sen Supersaverin kautta, et saa rahojasi takaisin.

Puoli vuotta sitten ostimme Supersaverin kautta Turkish Airlinesin lennot, jotka maksoivat lähes 2000 euroa. Turkish Airlines perui lentomme, eikä tarjonnut mitään tilalle, koska heillä ei ollut lähipäiville lentoja Malediiveille. Lentoyhtiö kertoi palauttaneensa rahat Supersaverille, mutta Supersaver ei ole palauttanut meille rahoja.

Asiakaspalvelua Supersaverilta saa 45 minuutin jonotuksella Intiasta vain englanniksi. Hyvälläkään englannin taidolla siitä "laulavasta" englannista, ei aina saa selvää. Asiakaspalveja vastaa, että ei voi auttaa. Kirjallisiin yhteydenottoisi ei vastata.

En voi ymmärtää miten Supersaverin annetaan jatkaa toimintaansa. Emme lukeneet näitä palstoja ennen varaamista. Kumpa olisimme lukeneet ja ymmärtäneet olla varaamatta Supersaverin kautta. Moni netin kirjoitusten perusteella vielä odottaa vuosi sitten Supersaverille maksamiaan rahoja.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Matti Kangasharju
16.3.2021 13:13
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Täysin samaa mieltä Supersaverista! Sama kokemus onneksi pienemmällä hinnalla, jonka kyllä saanen luottokorttiyhtiöltä. Sekä, SS, että heidän käyttämänsä halpalentoyhtiöt ovat täysin vastuuttomia toiminnastaan. Blue Air, romanialainen yhtiö lupasi palauttaa lipun hinnan; sen jälkeen Supersaver lähetteli joka kk:n 1. ja 15. p. vakiotiedotteen, jossa pahoiteltiin viivettä. Lopulta tuli, noin vuoden kuluttua lentoyhtiöltä vastaus, että palautusta ei makseta, tarjotaan voucheria (jota ei tarvitse hyväksyä!). Nettikeskustelujen perusteella koko Etraveli/SRG-groupin toiminta on samanlaista. Toivottavasti onnistuvat tekemään konkurssin :)!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Supersaver.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu