AdLibris arvostelun kommentointi

18.1.2021
Pettynyt


Olen aikaisemmin tilannut kirjan täältä koska suht edullinen ja kaikki meni ok. Nyt kuitenkin joulukuussa tilasin kalenterin, joka luvattiin toimittaa 31.12.2020. Myöhemmin ilmoitettiin pahoiteltiin myöhästynyttä toimitusta ja luvattiin lähettää kalenteri 31.12.2020. Viikko tämän jälkeen otin yhteyttä aspaan kun mitään ei kuulunut. He sanoivat, että kalenterit olivat loppuneet, eikä ole tietoa milloin niitä saa lisää. Samaan aikaan verkkosivuilla luki saman kalenterin kohdalla lupaus, että tilaus lähetettäisiin viimeistään seuraavana päivänä.

Viikko tästä otin taas yhteyttä, ja edelleenkään ei tiedä milloin kalentereja tulee lisää varastoon. Pyysin jonkinlaista hyvitystä, sillä kohta ensimmäinen kuukausi kalenterista olisi jo mennyt hukkaan. Mitään hyvitystä ei tipu, voin joko odottaa tai perua. Asiakaspalvelu ei juuri palvele asiakasta. Eivät osanneet edes arvoida kauanko joutuisin vielä odottamaan. Pahoitteluilla ja edes lievällä alennuksella olisin voinut vielä odottaa, mutta nyt peruin tilaukseni enkä enää asioi kyseisessä kaupassa.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Juu
21.1.2021 10:10
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tämä on ihan normaalia toimintaa tuolla nykyään. Vaikka maksaisi extraa nopeasta toimituksesta niin menee vähintään se 2 viikkoa ennen kuin edes lähettävät mitään.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki AdLibris arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu