MyTrendyPhone arvostelun kommentointi

23.7.2020
Syöpä firma


Aivan kuraa asiakaspalvelu ja itse firma. tilasin heiltä puhelimeeni akun. noh ensinnäki sain eka odottaa 4 päivää että he edes lähettäisi akun ja lopulta taisin akun saada 1.5 viikon päästä ja sitten kävi viellä ilmi että sivuston tuotetietoihin oli merkattu väärin ja akku olikin väärä. sitten lähetin paketin takaisin ja paketti saapui heille 2-3 päivän päästä ja sitten sain viellä odottaa 3.5 viikkoa että sain tililleni rahat takaisin. valehtelivat ettei paketti ole saapunut varastoon. kun olin pelleily firman kanssa kuukauden jo rupesin uhkaileen heitä kun heillä ei ole oikeutta yli 2 viikon venyttämiseen ja sanoin että haluavatko he alkaa maksaa viivästyskorkoa nii oho kummasti tuli heti seuraavana päivänä kaikki rahat tilille. kusetus firma. ilmeisesti konkurssiin menossa kun yrittävät varastaa rahat.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Ehe
9.9.2020 18:02
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Niin taivaan tosi!!! Tää firma ei tarvii muuta kun rikosilmoituksen toiminnoistaan!!!valehtelevat ja huijaavat ihmisiä. Kuukauden nyt vääntänyt kättä heidän kanssa.
Jouko V
4.6.2021 19:39
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Hei,
Tilaus kestää viikkoja (aikaisempi kokemus) Tavara on mitä on.. Sähköposteihin ei aina vasta ollenkaan. Netin kautta ei saa yhteyttä Chatillä eikä muutenkaan. Väittävät joskus, että eivät saa viestejä. Nytkin toimituspäivä ilmoitettu lähetetyksi 28.05, 31.05 ja 01.06. Lieneekö lähtenyt vieläkään. Viimeinen kerta kun tilaan tästä liikkeestä-
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MyTrendyPhone arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu