Netrauta.fi arvostelun kommentointi

16.7.2020
Netrautaan ei saa mitään yhteyttä


Ensimmäistä kertaa tilasin rakennustarvikkeita Netraudasta. Pääsin siis tutustumaan yrityksen "palvelukonseptiin".

Puhelinpalvelu ottaa vastaan uusia tilauksia, mutta sen jälkeen ei ole mitään mahdollisuutta tavoittaa ketään. Puhelimeen ei vastata, jos se koskee mitä tahansa asiaa jo tehdystä tilauksesta. Piste. Asioida voi ainoastaan sähköpostilla, johon saadussa automaattisessa vastauksessa lukee, että vastauksessa tulee kestämään ainakin 1-2 viikkoa.

Yritin varmistua, missä mennään, ehtivätkö rakennustarvikkeet saapua ennen kuin työt alkavat. Minua palvellut myyjä pesi tyystin kätensä asiasta. Hän sanoi, ettei pysty mitenkään näkemään mitään tietoja tilauksestani (jonka hän oli itse näpytellyt järjestelmään?!). Koska asialle ei saatu mitään varmuutta, sanoin haluavani perua tilauksen ja hankkia tuotteet muualta.

Myyjä kertoi, että ei pysty mitenkään auttamaan tilauksen peruuttamisessa. Ainut vaihtoehto on ottaa yhteyttä suoraan "asiakaspalveluun", joka kuitenkaan ei vastaa lainkaan puhelimeen, ja sähköpostille vastaus tulee kuulemma hyvässä lykyssä 2 viikon sisään. Tämä tarkoittaa tietysti käytännössä sitä, että peruutetutkin tuotteet toimitetaan joka tapauksessa väkisin, ja itse saan maksaa tästä huomattavat kuljetusmaksut, vaikka itse olisinkin ajoissa peruuttanut tilauksen.

Otin yhteyttä suoraan valmistajaan, ja pyysin, etteivät lähetä tuotteita. Netraudasta en ole kuullut yhtään mitään asian suhteen.

Eli summa summarum, jos tarvitset tuotteet oikeasti, älä tilaa täältä. Mene jonnekin, jossa voit tavata myyjän tai jossa joku edes vastaa puhelimeen. Tämä firma ei toimi.


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


none none
21.7.2020 10:21
  (IP-lokaatio: Lappeenranta, Finland)
olisinpa lukenut tämän ennen kuin tilasin valaisimen olen odotellut sitä jo tovin..ja sain saman vastauksen sähköpostiin että 1-2 viikkoa vastausaika
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Netrauta.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu