Konsolinet arvostelun kommentointi

31.1.2019
en suosittele


tuli tuossa vuosi sitten tilattua tuolta 200€ kuulokkeet sitten kun saapuivat perille huomasin pienen halkeaman sangassa mutta olin jo ollut ilman kuulokkeita noin 3kk joten en antanut asian haitata, mutta sitten tippui toinen korvakuppi pois joten otettiin yhteyttä konsolinettiin ja vastaus oli "asiasta olisi pitänyt ilmoittaa saman tien joten tämä ei ole meidän vika" eli vuoden takuu onkin noin 1 minuutin takuu


4 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Markus Below
20.2.2019 1:47
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tuollaisen ns. tehdasvian saaminen liikkeen kautta takuuseen on hankalaa ja syy ei ole liikkeen. Takuuseen saaminen ko. tapauksessa ja muissakin vastaavanlaisissa tapauksissa asiakas on velvollinen tarkistamaan huolellisesti ostamansa tuotteen ja vian havaittuaan (tässä tapauksessa halkeama) on otettava 7 päivän kuluessa yhteyttä myyjäliikkeeseen, jolloin lähettävät takuuseen. Nuo seikat mainittu takuuehdoissakin. Laita suoraan valmistajalle tai maahantuojalle sähköpostia tapahtuneesta rikkoutumisesta, niin kyllä hoitavat asian kuntoo ja toimittavat uudet kuulokkeet/korjaavat vioittuneen.
Juho Korkeaoja / Konsolinet Oy
26.6.2019 12:23
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
En muista kyseistä tapausta, mutta tosiaan maahantuoja vastaa viime kädessä takuusta, ja me luonnollisesti välikädessä teemme kaiken asiakkaan tuotteen saamiseksi maahantuojan takuuseen. Jos tuotteessa oli vielä takuu jäljellä, niin silloin valmistusvirheestä johtuvat viat menevät yleensä aika helposti takuuvaihdossa läpi. Jos taas on kyse muoviosan rikkoutumisesta, niin silloin maahantuojat usein sanovat, että asiakas on rikkonut osan käytössä, ts. muoviosalta ei voi vaatia metalliosan kestävyyttä. Takuuhommat menevät helposti läpi jos tuote on uusi, eli kannattaa reklamoida heti viasta. Tuotetta ei välttämättä edes tarvitse heti vaihtaa, kunhan valmistusvirhe on saatettu maahantuojan tietoon heti. Vuoden kuluttua on paljon vaikeampi vakuuttaa maahantuoja siitä, että osa oli halki jo käyttöön otettaessa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Konsolinet arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu