MRoom arvostelun kommentointi

19.10.2018
Pojan hiukset pilalla


Olimme Matinkylän MRoom :ssa ensimmäistä ja luultavimmin viimeistä kertaa. Pojan paksut ihanat luonnontaipuisat hiukset leikattiin ihan pieleen. Pyysimme nimenomaan jättämään hiuksiin volyymia ja pitkät päältä ! Lopputulos täysi fiasko - kauttaaltaan ohennetut ja edestä sekä päältä lyhyet hiukset, joiden malli hmmm ei ole minkään mallinen. Ne voi kammata vain jollain kiinnitysaineella yhteen suuntaan, jotta olisi edes jotenkin siedettävät. Miksi parturi menee pilaamaan nuoren hiukset ?! Korjausehdotus kampaajalta - laitetaan siihen vahaa - haloo ??!!


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


P. Savolainen
12.11.2018 21:13
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Minulle sattuu tässä jokin aika sitten vähän samalla tavalla myös itselleni Keravan Mroomissa sillä seurauksella, että takaa niskasta oli leikattu 5cm lovi lähes kajuksi. Vahaa kanssa tarjottiin varmaan peittääkseen virheen.
Karmean loven huomasi puoliso vasta kotona.
Nykyisin kierrän nämä puljut kaukaa.
Tosi pettynyt
23.2.2019 14:14
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Samaa mieltä, parempiakin paikkoja leikata hiuksensa siistiksi ja hyvin on paljon tarjolla ja halvemmalla!
Sama täällä
6.10.2020 9:30
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Meillä kävi juuri näin Tampereella MRoomissa eilen!! Vaikka sanoin vielä että vain siistiminen ja tykkäämme tästä mallista ja pidetään pitkänä ja tuuheana eikä saa ohentaa/lyhentää liikaa. Tukka lyhennettiin poikatukaksi ja ohennettiin paljon joka puolelta ja edestä tukka jäi niin että se on kokonaan otsalla/silmillä ja vain geelillä+hiuslakalla saa pysymään jotenkin sivulla!! Ja kyseessä 7v poika jolla ei pitäisi mitään tököttejä käyttää. :( Pulsarit myös todella rumat ja tikkusuorat, kun ohennettiin ja lyhennettiin niin paljon. Aiemmin oli siis kauniisti taipuva ja tuuhea tukka siitäkin kohtaa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu