Puhelinfix.fi arvostelun kommentointi

2.3.2018
Huijarifirma varokaa


Myyvät ei alkuperäisiä tuotteita. Sain iPhone näytön joka ei ole aivan oikean kokoinen joten ei asetu kunnolla puhelimen runkoon. Tectorin huolto kertoi, että tyypillistä kolmansien osapuolten näytöissä. Puhelinfix.fi väitti että ei ole koskaan kuullut tällaisesta (netistä löytyy kyllä tyyppivikana paljon tietoa). Ja sanoivat että minun kannattaa ostaa liimaa. Myöhemmin sanoivat että saan rahat takaisin jos lähetän kaikki paketin mukana tulleet osat alkuperäisessä kunnossa takaisin. Niin ei tietenkään voi tehdä koska työkalut ovat kuluneet yms...


12 / 16 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


antero
31.10.2019 17:40
  (IP-lokaatio: Kajaani, Finland)
Minulle tämä myyjä möi väärän lasin palutin heidän pyynnöstä ja tilasin uuden palautetusta ei rahoja tule takaisin ja ei vastaile tiedusteluihin.ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN
Kia
9.6.2020 0:23
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tilasin puhelinfixiltä panssarilasit puhelimiin. No ongelmahan paljastui jo siinä vaiheessa kun mallailin lasia näytölle. Panssarilasi on siis liian pieni ja näytön valo näkyy molemmilta sivuilta. Lisäksi panssarilasien sivuissa on mustat reunat, jotka peittävät näyttöä. Tästä laitoin viestiä, ennenkuin olin liimannut laseja. Vastaukseksi sain, että nämä on tarkoituksella näin, jotta puhelinkuoret mahtuu. No mahtui edellisessäkin lasissa mainiosti vaikka tätä ongelmaa ei ilmennyt. Vastaukseksi sain pelkkää liibalaabaa. En siis suosittele tilaamaan täältä jos haluaa rahoilleen vastinetta.
Ukko
22.7.2020 17:06
  (IP-lokaatio: Jyväskylä, Finland)
Tilasin Huawei P20 takalasin. Tuli kyllä 3 päivässä, mutta liima oli niin huono ettei lasi pysy sillä kiinni. Arvasinkin jo tilatessa, että näin voi käydä.
Jotenkin lasi myös vaikuttaa tarviketuotteelta, eikä istu paikoilleen kuten orkkis.
Kimi
20.5.2022 8:44
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Juu kuukausi sitten tilasin suojalasin Polar igniteen eikä vielä ole edes postille saapunut kuljetettavaksi, perkeleen ihmeellistä kerrassaan. Rahat kelpasi kyllä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Puhelinfix.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu