MRoom arvostelun kommentointi

13.12.2017
Petetty vakioasiakas


Olen ollut kyseisen parturiketjun vakituinen asiakas jo useamman vuoden ajan. Tämän vuoden lopulla kuitenkin tullut radikaali muutos jäsenyyksiin saa minut vakavasti harkitsemaan jonkin toisen parturin etsimistä, kun nykyinen jäsenyyteni päättyy.

Ketjun toiminta on ollut aiemmin todella loistavaa, jälki ja palvelu ensiluokkaista ja olen maksanut mielelläni jäsenyydestä, jolla olen päässyt leikattavaksi todella nopeasti.

Nyt kuitenkin Mroom on muuttanut toimintatapaansa täysin ja tuonut jäsenienkin leikkausmääriin rajoitukset, joten Mroom ei ole enää entisensä ja huvittavaa on, että kalleimassa jäsenyydessäkään ei ole enää rajattomia hiustenleikkauksia. Muistan alkuaikoina, kun tuohon platinium jäsenyyteen kuului myös rajattomat värjäykset.

Mikäli Mroom ei ymmärrä monista negatiivisista palautteista ja uusimattomien jäsenten määrästä muuttaa jäsenyyksiä järkevämmiksi niin toivon, että joku toinen sen tajuaa ja saamme tilalle jälleen parturiketjun, jonka lupaukset pitävät paikkansa ja joita kiinnostavat aidosti ASIAKKAAT.

Ennen suosittelin ketjua kaikille, mutta enää en sitä voi tehdä, sillä tämä on pelkkää rahastusta ja hintojen korotusta.


13 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Morjes
29.12.2017 8:35
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Huomioithan kommentoidessasi platinajäsenyyden maksaneen silloin "ennen" 1000e ja kultajäsenyys pikkasen vajaan 700e!
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki MRoom arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu