Power arvostelun kommentointi

2.11.2017
Läppäristä lisähintaa


Ostin Powerista halvan 200e läppärin. Soitin helsinkiin missä todettiin kyseistä läppäriä olevan 3 kpl eräässä tampereen (missä itse asun) liikkeessä hyllyssä joten päätin etten osta netistä vaan menen suoraan liikkeestä hakemaan. Liikkeessä kyllästyneen oloinen nuorimies heti ensitöikseen ilmoitti että kyseisiin kolmeen läppäriin on esiasennettu windows ja poistettu turhat ohjelmat joten nettihintaan tulisi asennusmaksua lisää 80e!!! Totesin että nettisivuilla lukee hinnan olevan samat kuin liikkeissä..pureskeltuaan faktoja 10 sekuntia myyjä tiuskaisi että myy tälläkertaa sovittuun hintaan kyseisen tuotteen.. Huijari liike jota ei todellakaan voi suositella kenellekkään..


5 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Esa Vauhtimies
26.7.2021 21:57
  (IP-lokaatio: Espoo, Finland)
Kiitos Suomenojan Powerin, koko ketju ikuisesti omalla mustalla listalla. Siellä asiakas nähtävästi aina väärässä ja jos ja kun myyjää ei huvita myydä, hän kalppii takahuoneeseen piiloon matkalla huutaen, että sinulle en myy mitään :)
Asiakaspalautteeseenkaan en saanut mitään älyllistä vastausta ja kävipä samalla myös ilmi, että liikkeessä palautteen saattaa lukea jopa henkilö jota palaute koskee, sillä kaikki voivat lukea niitä. Giganttiin käy Esan matka jatkossa tästä eteenpäin aina.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Power arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu