INT2000 arvostelun kommentointi

9.5.2017
Huonoa asiakaspalvelua ja toimitusjohtajalta vastaus


Tällä kyseisellä firmalla oltu asiakkaana yli kymmenen vuotta. Meidän firman toiminta ollut pientä, joten tämä palvelu on sopinut meille ihan hyvin. Nyt syksyllä sivut kuitenkin saivat jonkin viruksen ja ovat olleet pois monta kuukautta. Sivuja ei ole saatu vielä kuntoon. Tämän lisäksi tuli myös PERINTÄKIRJE, jossa saatavat 3,00€ ja korko 0,01€ oli saanut vielä 15,00€ kulut. Lasku oli lähetetty sähköpostiin, mutta mitään huomautusviestiä maksun myöhästymisestä ei ole tullut.

Ensin otettu asiakaspalveluun yhteyttä, josta kerrottiin, että voidaan jatkossa lähettää myös paperilasku. Kerroin, ettei vastaavasta ole koskaan ennen mainittu, mutta jos nyt lasku myöhästyy, niin miksi se lähetetään heti perintään? Meillä ei ole koskaan ollut mitään maksuvaikeuksia!!

Tämän jälkeen toimitusjohtajalle asiasta viestitetty ja kun aikaisemmin ei ole helposti asiakaspalvelua tavoitettu, niin nyt hienosti viestiini reagoitiin heti muutamassa tunnissa. Kirjoitin tiukkasanaisen viestin, jossa ihmettelin miten asiakasta kohdellaan heti perimisellä (suututetaan turhaan ja ei peilata lainkaan asiakashistoriaan 10v. ja kaikki ajallaan hoidettu). Kerroin päättäväni asiakassuhteen, jos asiaan ei puututa. Kuitenkin hän oli valmis lopettamaan asiakassuhteen 3€ laskun takia. Sanoi laittavansa viestin asiakaspalveluun, että auttavat katkaisemaan palvelun. Ja hei aidosti.. viestini hänelle oli yksityinen ja ihmettelevä, miten harjoittavat liiketoimintaa noin, että tänä päivänä eivät tunne asiakaspalvelua lainkaan... En missään nimessä suosittele! Ja tosiaan miten kyseinen firma voi olla vielä pystyssä. Olisi itsekin pitänyt herätä aikaisemmin. Mitä voin tästä firmasta kertoa: jos jokin mättää, niin asia ei hoidu. Asiakkaat unohdettu! Tähän puljuun en katso enää pitkällä tikullakaan..


25 / 25 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.



Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki INT2000 arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu