Gigantti arvostelun kommentointi

8.5.2017
Gigantti on huijari!!


ostin MSI pelikannettavan hintaan 856 eurolla ja 2 kk päästä näyttö sammui ja akku kului tunnin jälkeen vaikka siinä luki normaali käytössä pitäis kestää 6-7 tuntia! huollosta soitettiin että minä olen sen kannettavan koneen näyttöä rikkonut ja pitää maksaa 256 euroa jotta ne korjaa sen! väittivät, että olen muka painannut näyttöä sisään päin voimalla ja näin olen rikkonut näyttöä!!!! enn ole koskaan painannut missään nimessä näyttöjä, mutta näin he syyttivät minua ja vaativat 256 euroa korvausta! hyvät ihmiset älkää ostako gigantista mitään koska jos tuote menee rikki se on teidän vika eikä ne sitä tule korjaamaan!!!! esim jos avaatte paketin ja tuote on rikki se on teidän vika gigantin mukaaan!


9 / 16 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Matti Meikäläinen
5.7.2017 2:25
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Tehkää mitä päätöksiä tahansa, muttä älkää sortuko ostamaan gigantin epoq keittiötä. Keittiössä itsessään ei muuta vikaa kuin heikkolaatuiset saranat, mutta gigantin organisaatio sählää, eikä suostu ottamaan vastuuta toiminnastaan. Meillä esimerkiksi odotettiin uutta oikean mittaista tiskipöydän tasoa 28 päivää. Lisäksi lähetyksissä oli useita puutteita ja rikkoontuneita osia.
Sinänsä surkeaa, että gigantti toiminnallaan pilaa kohtuu hyvän keittiön maineen.
Reklamointi edelleen kesken, eikä gigantti ole halukas vastaamaan. Energiaa, aikaa ja polttoainetta on kulunut todella paljon.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Gigantti arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu