Verkkokauppa e-ville.com arvostelun kommentointi

3.4.2017
Kiinalaista tavaraa suomalaisella kuluttajansuojalla


E-ville tarjoaa hyvän valikoiman kiinalaisia tuotteita suomalaisella asiakaspalvelulla ja kuluttajansuojalla. Periaatteessa myynnissä on samaa kamaa mitä saa kiinalaisista nettikaupoista kuten GearBest ja AliExpress usein hieman halvemmalla, toisaalta tavara on ehkä "läpikäydympää" suomalaiseen makuun ja lisäksi tuolla kuluttajansuojalla on kyllä arvoa monissa tapauksissa. E-Villellä myös suomivarasto, josta saa tullit maksettuna tilattua tavaraa nopeilla toimitusajoilla. Kiinasta tilatessa toimitusaika on aina iso kysymysmerkki, kuten kaikissa sikäläisissä kaupoissa.

Kiinalaisista nettikaupoista tuttua on myös mahdollisuus saada asiakasrahaa tuleviin ostoksiin tekemällä arvosteluja tuotteista. Tämä takaa sen, että arvosteluja on yleensä olemassa, mikä on ostajalle mukavaa. Arvostelujen teko tällöin win-win tilanne.

Omassa tapauksessa on käsitelty myös 1 takuuasia, kun edullinen kasvivalo lakkasi pieneltä osin toimimasta. Sain suurehkon osan hinnasta hyvityksenä, vastaus tuli nopeasti. Lisäksi valo rupesi myöhemmin toimimaan taas täydellisesti :)

Itse voisin suositella E-Villeä, jos haluaa Kiinasta esim. hieman kalliimpaa tavaraa jolle mielellään ottaisi suomalaisen kuluttajansuojan tai jos muuten vain karsastaa tilaamista suoraan kiinalaisista kaupoista. Suomi-Varastosta löytyy myös välillä hyviä löytöjä.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


****
3.4.2017 12:48
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Varmaankin saat e-villeltä provikkaa,kun mainostat paskaa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Verkkokauppa e-ville.com arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu