Musti ja Mirri arvostelun kommentointi

18.3.2017
Tarkistakaa luvattu alennus!


Jos ostatte Mustista ja Mirristä isompia määriä ruokia, joista luvataan 15 %:n alennus, tarkistakaapa saatteko luvatun alennuksen (30 kpl pieniä purkkeja -15 %). Itselläni on ollut viime vuoden lopusta asti joka kerta muutaman euron pienempi tuo hyvitys kuin luvattu 15 %, sekä liikkeissä että verkkokaupassa. Kun asiasta ilmoittaa (verkkokauppa) asiakaspalveluun, maksavat kiltisti erotuksen hyvitystilille, josta sen voi seuraavalla kerralla käyttää. Näppärä keino koukuttaa asiakas ostamaan uudestaan. Oma mittani tuli nyt täyteen. Olen kolme kertaa ilmoittanut väärästä summasta, kukaan ei pahoittele eikä kerro mistä tuo virhe tulee. "It-osasto" ei ole koskaan paikalla ja jälkikäteen tehtyyn kyselyyn vastataan,että virhe on nyt korjattu. Ei oltu korjattu ainakaan vielä tällä viikolla, jälleen kerran kyllä luvattiin korjata. Yhdellä tilauskerralla ohjelma toimi muutoinkin järjenvastaisesti: ruokia lisätessä alennussumma pieneni. Tästäkin tein tarkan raportin "it-osastoa" varten. Rahat laitettiin hyvitystilille seuraavaa kertaa varten, mutta kukaan ei pyynnöstäni huolimatta ottanut yhteyttä. Ei pahoitellut saati sitten kiittänyt. Jos asiakkaita on paljon, tällaisella nappikauppavirhelaskurillakin pääsee varmaan isoihin lukuihin. Itse siirryn nyt luotettavampien laskureiden kauppoihin, 15 %:n vähennys laskusta ei kuitenkaan ihan avaruustiedettä ole...


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Niinpä niin
20.3.2017 12:15
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Ja nettisivustot näyttävät AINA, että tuotetta on varastossa. Kun menet hakemaan jotain niin aina sama juttu, ei päivitetty ja tavara loppu.
Ongelman ydin
12.3.2020 21:50
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Yrityksellä on niin kiire tahkota rahaa, ettei ehdi perehdyttää tarpeeksi työntekijöitään, jonka vuoksi virheitä tulee myydessä.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Musti ja Mirri arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu