Swappie.fi arvostelun kommentointi

7.2.2017
Paras paikka ainakin ostaa käytetty iPhone


Aluksi vähän epäilytti palvelu, koska joissain oli epäilyttävän halvat hinnat suhteessa siihen että pitäsi saada 6kk takuu. En olisi muuten ostanut, jollei kaveri olisi suositellut mutta nyt jälkeenpäin ajattelin kirjoittaa arvostelun jotta muiden ei tarvitsisi epäröidä palvelun luotettavuutta. Tuote oli rehellisesti sanottuna paljon paremmassa kunnossa kuin odotin, plussat siitä. Toimitus oli hieman myöhässä, n 1. päivä mutta en viitsi tästä laittaa enempää negatiivista koska sivuilla kuitenkin luki että saattaa mennä 1-3 päivää, vaikka itse odotin että 1 päivä. Asiakaspalvelu oli hyvä, voisivat toki laittaa sivulle vähän näkyvimmin että voi maksaa osamaksulla jotta ei tarvitse erikseen kysyä. Muuten suosittelen paikkaa puhelimen ostoon kyllä, sillä takuusen nähden hinta oli hyvä ja puhelimet kuvatun mukaisessa kunnossa, ellei jopa paremmassa.


8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Jani kumpulainen
12.7.2017 14:59
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
Voin myydä 30e alennuskoodin poissa ottakaa yhteyttä facebookissa ja sovitaan miten vaihdetaan ja sovitaan hinta koodille. Jani kumpulainen
Harri Peltola
8.6.2018 16:53
  (IP-lokaatio: Helsinki, Finland)
ostin iPhone 6:n swappielta, halpa, kun mikä ja toimii. Halusin halvimman mahdollisen laitteen, joten takakannessa on naarmuja, mutta ne ei haittaa käyttöä ja käytän muutenkin suojakuorta, niin koko takakantta ei edes näe.
Antti Laine
3.1.2020 0:06
  (IP-lokaatio: Vantaa, Finland)
Käsittämätöntä ammattitaidottomuutta Swappiella. Vein uutta vastaavan iPhonen Swappielle arvioitavaksi kun puhelin jäi tarpeettomaksi uusimman iPhonen hankittuani. Puhelimessa on aina ollut hyvät suojakuoret sekä panssarilasi eli kännykässä ei ole käytännössä mitään käytön merkkejä. Kaiken lisäksi akku on erinomaisessa kunnossa kun se on ladattu ohjeiden mukaan (ei siis nollasta sataan tai yliladattu).
Nuori tyttönen avasi alkuperäislaatikon (kuittikin tallella) ja näki pienen viirun etulasin alareunassa. Hän totesi että tämän viirun johdosta lasi vaihdettava ja hyvityshinta pienenee 75%.
Käsittämätöntä. Itse ostaisin mielummin kännykän, jossa on Applen alkuperäislasi eikä Swappien vaihtamaa piraattilasia - etenkin kun yhteensopivuus ei ole 100% ja Apple on ennenkin ohjelmallisesti estänyt puhelimien täydellisen toiminnan kun on köytettu piraattiosia - mm. sormenlukija ei ole enää toiminut ohjelmistopäivityksen jälkeen jne.
Noh, pidänpä hyvin mielin itselläni varapuhelimena enkä astu enää Swappien ”syvennykseen” S-marketin takaosassa.
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Swappie.fi arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu