Greatdays arvostelun kommentointi

19.12.2016
Jätä valiin!


Sain yritykseen lahjaksi koodin, joka ei kuitenkaan toiminut niin kuin pitäisi, vaan koodilla ei pystynyt varaamaan kyseistä elämystä. Otin yhteyttä asiakaspalveluun, joka ei tunutunut ymmärtävän alkuunkaan ongelmaa, vaan kyseli kolmeen kertaan samat kysymykset eikä tehnyt mitään koodin korjaamiseksi. Tällä hetkellä asian hoitamiseen on kulunut kaksi kuukautta ja koodi on menossa vanhaksi. Ikävästi näyttää siltä, että 100 € arvoinen lahja menee hukkaan. Tämän kokemuksen perusteella kannattaa ehdottomasti karttaa kyseistä firmaa.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

KommentitKommentit

Kommentoi ainoastaan yllä olevaa arvostelua, tai aimpia kommentteja.
Jos haluat jakaa mielipiteesi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta, kirjoita uusi arvostelu.


Vesa Vuorinen
20.6.2017 8:35
  (IP-lokaatio: Tampere, Finland)
Kiitos kokemuksesi jakamisesta. Ostimme tuttavapariskunnalle R-kioskilta Greatdays.fi lahjakortin. He ovat samanlaisessa pulmatilanteessa. He ovat ohjeiden mukaan ostaneet Hanko-sushin ateriat, mutta Hanko-sushilla ei ole sopimusta kyseisen Greatdays.fi putiikin kanssa ja epälivät firmaa huijarifirmaksi. Grr.
Risto Lehtinen
4.1.2018 18:48
  (IP-lokaatio: Seinäjoki, Finland)
Sama kokemus vaimon kauneushoitolan suhteen. Asiakas saapuu lahjakortin kanssa hoitoon jonka on varannut puhelimitse ja alkutilanteessa käy ilmi että on nykyisen Gift4You kortin kanssa liikenteessä, eikä vaimolla ole sopimusta ko. firman kanssa. Loppu hyvin ja pääsivät sopuun asiasta. Heräsi kysymys että miten tiedot ovat sinne päätyneet? ja minne rahat on menneet?
Sivut: 1 

Kommentoi arvostelua:
Etu- ja sukunimi:
Kommentti:

 

« Kaikki Greatdays arvostelut

Kirjoita uusi arvostelu